| Al99 a întrebat:

Cunoașteți atei in vârsta? Eu nu am intalnit niciodata.
Mor de tineri sau la ei înțelepciunea apare mai tarziu?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.cunosc unul.nu personal.este strambat de soarta de viata, sta intr-un scaun cu rotile si vorbeste printr-un calculator.stepen hauking pare-mi-se.da sa stii ca el e esceptia care intareste regula.la mine e intarita gata.la el nu cred ca s-a intarit vreodata.

| Hombre a răspuns (pentru anonim_4396):

Se vede de la o aruncatura de băţ si vreo mie de Km ca o parte din religiosi cat si unii asa-zis atei sunt departe de ceea ce se numeste intelepciune. Modul cum ai pus problema de Stephen Hawking ma face sa te observ de l-a distanta sus amintita.
Pentru raspunsul de la 11:56- La o intrebare asa tampita sigur ca sunt atrasi si amatorii de raspunsuri aiurea.

| WhatheWow a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu ești drept ca lumânările ce le vinzi la biserică, amigo. laughing
Hai, du-te și pregătește cutia milei pentru colectă că trebuie să-și schimbe popa uleiul la "merţan" și nu mai face atâta praf!

| Liviu a răspuns (pentru anonim_4396):

Putin respect prietene, nu o sa calci tu, sau eu, sau vreun user de pe TPU in urmele acelui geniu.
El sa imbolnavit pe la 21de ani.
Uite un citat din wikpedia

Stephen Hawking s-a născut în ziua când se împlineau 300 de ani de la moartea lui Galileo Galilei[1]. Și-a făcut educația la St. Albans School (Hertfordshire) și la University College (Oxford). În 1962 - la vârsta de 20 de ani - obține titlul de Doctor în Fizică la Trinity Hall din Cambridge, unde își începe activitatea didactică și științifică. Care majoritatea dintre noi la 20 de ani nici nu stim ce facem cu viata noastra.el la 20 de ani deja era doctor in fizica, care's sansele sa se mai nasca un om cu intelectul lui?

16 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Acum, depinde ce intelegi tu prin "in varsta" pentru ca, imi amintesc de pe cand aveam 12-13 ani si cineva de 30 de ani mi se parea o adevarata fosila.
Eu, de exemplu, sunt atee de vreo 40 de ani incoace. Adica, de cand am inceput sa imi folosesc gandirea si am ajuns la concluzia ca nu o mai insotesc pe maica-mea la biserica decat poate doar ca sa ma intalnesc acolo cu gasca si sa punem de un bairam.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Sunt prin iad

| M25M a răspuns:

Personal nu cunosc, atei, doar doi agnostici care-mi sunt prieteni buni.
Insa din cei care traiesc : Stephen Hawking, Ricky Gervais, Gwyneth Paltrow, Jon Stewart, Bill Maher, Richard Dawkins...

| greyhound a răspuns:

Cunosc atei care au devenit atei la batranete.

| Miauti a răspuns:

Cainele meu e ateu. de cate ori vede o icoana il trece pisarea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da..Cunosc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deasemeni vad raspunsuri inteligente aici de la persoane rationale,buuune la suflet, de pus la rana, care stiu ce e respectul si toleranta, dar se pisa pe icoane ei si cainii lor, altii merg sa se distreze cu gasca la biserica fiindca au inceput sa GANDEASCA sa nu mai spun de multi altii la fel de buni si rationali.traiasca ratiunea si stiinta. ceilalti? Dumnezeu fie cu noi cu toti fratilor, ca vine vremea inteligentai peste noi.si a ratiunii.VAAAAIII LUMII.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru liviu; cui i-a folosit in mod concret, inteligenta si toate ideile si realizarile lui cu mintea cea stralucita? ce a facut practic constructiv pentru civilizatia umana daca prin negarea lui Dumnezeu a distrus temelia pana si a existentei lui? unde sant roadele lui in ale spiritului ca in ale trupului se stiu si se vad? avem idei dferite despre marul sucit, care face roade bune si despre cel dreept dar plin de omizi si viermi.ia ghiceste ce fel de om e hapchupacabra asta al vostru? dupa roadele lui in folosul celorlalti?

| BlackSulphur a răspuns:

Nu, oamenii abia au inceput sa isi foloseasca creierul recent. De aia au ramas doar persoanele in varsta, care nu se pot dezlipi de indoctrinare, dupa cat li s-a bagat pe gat, si la cat de putin informata era lumea pe vremea aia. Si la cat de putin se gandea, si chiar si in ziua de azi. Vorba aia, traim in Romania!

| Mikhtarian a răspuns:

Nu,cei batrani sunt crestini caci la o varsta incepi sa te temi caci toata viata ai trait in curvie, si apoi vrei sa scapi, dar Dumnezeu te scapa, daca chiar tu iti doresti asta = pocainta.

Ateii sunt cei bolnavi, pedepsiti de Dumnezeu.

Răspuns utilizator avertizat
| Calininio a răspuns:

Cred ca Stephen Hawking iti ajunge tongue

| Acidacetilsalicilic a răspuns:

Eu am aici câțiva care au fost atei "tineri" și "lipsiți de înțelepciune" :
http://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_atheists_in_science_and_technology

Întrebări similare