In trecutul tulbure al omenirii, crima era la ordinea zilei in orice tip de societate. Oamenii erau primitivi.
Si armata Romana a facut multe crime, cum ti se pare inrolarea in armata?
Dar astazi vezi tu oare crime provocate de crestinism , pe cand islamul practica decapitarea(mai nou se filmeaza), in secolul omului "modern si civilizat"? Eu cred ca islamismul este problema care trebuie luata in calcul nu crestinismul. Pui niste intrebari atat de penibile si cauti nod in papura dar te inteleg. Asa e moda, sa fim atei e cool. Marii filozofi ai unei societati bolnave, dar ce sa facem "n-avem şi noi faliţii noştri?"
1 Multumesc ca recunosti implicit faptul ca religiile ca si crimele tin de primitivism, si ca cei care le urmeaza sunt niste oameni primitivi
2 Categoric ca da, eu am refuzat sa intru in armata romana pentru ca a impuscat tineri romanii in timpul revolutiei si ea nu s-a "curatat" singura eliminand criminalii care i-au murdarit onoarea, asa ca am socotit-o ca fiind spurcata si nu am acceptat-o.
3 Cu crimele facute de crestinism este la fel ca si cu crimele impotriva propriului popor comise de armata care nu s-a dezifectat si astfel a ramas spurcata.
4 Crestinismul este la fel ca si islamismul, si amandoua trebuie luate la fel in considerare pentru ca pomul se cunoaste dupa roade(religia dupa fapte) si nu dupa cat de frumos minte ea ignorantii.
4 Eu pun doar intrebari logice la care caut si alte raspunsuri decat cele pe care mi le-am dat eu insumi.
5 Faptul ca tu spui ca societatea este bolnava, se datoreaza faptului ca ea nu s-a purificat / igienizat, si unde jegul si murdaria tin loc de igiena si curatenie, boala este la ea acasa! Intelegi asta tu asta care cauti falitii si nu te vezi?
IslamRomaniaCoran întreabă:
Buresbista123 întreabă:
anonim_4396 întreabă: