| EmaS a întrebat:

Cuvinte pline de farmec imi clocotesc in inima si zic:,, Cantarea mea de lauda este pentru Imparatul!,,. Acum cand pluteste atmosfera de sarbatoare, colindele rasuna, mirosul de portocale amestecat cu cel de brad, spunem un multumim frumos pentru darul lui Dumnezeu pentru noi?!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi canta ingerii in inima.iar mantuitorul inca sufera.nu l-am colindat. sper de acum.lauda? cuvintele sunt mici si reci pentru a reda intr-adevar simtamintele adevarate.dar e important ce vine din inima, si e bun.caci tot ce e bun de la izvorul bunatatilor vin.slava Domnului, pace in cer si pe pamant si intre oameni bunavoire.

16 răspunsuri:
| aLiaLi a răspuns:

Are u real?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e foarte frumos colindatori canta pe mine ma doare burta de foame, eu privesc bradul si las manca da nu am, mirosul de bautura imi aminteste de vinul lasat in camara ma duc sai imbat pe colindatori sa le iau banii, sunt incinjurat de facturi si sticle de bautura da ceva imi aminteste ca dumnezeu ma iubeste mai face vin din apa si maine

| EmaS explică (pentru anonim_4396):

Imi pare rau ca nu esti mai aproape de noi.Te-as invita bucuroasa la noi la masa!

| anonim_4396 a răspuns (pentru EmaS):

Glumream, ce sa spun ca ateu la intrebarea ta

Daca ai fost cu colinda, nu esti ateu.

Am zis ca zilele astea ma convertesc ca agnostic http://ro.wikipedia.org/wiki/Agnosticism

A venit la mine si m-a rugat sa am grija de ea nu sa colind si eu, dar cantam impreuna, de ce sa nu recunosc imi place mai ales o ce veste minunata da ea cu domn, domn inaltam

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Laudat fie Domnul.Pace voua, tuturor.Fiti binecuvintati in numele lui.Craciun fericit.

Multumim,de asemenea.Numai bine.Fi binecuvantat!

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca beau vin ca s-a nascut isus fac pacate?

Iar vrei sa ma ispitesti si apoi sa strigi in gura mare :Ema a zis ca este pacat sa bei vin!

Beau de bucurie ca s-a nascut isus

Am vazut azi si copilaria lui isus la tv

Numai sa nu te imbeti sa iti fie rau!

Nu,nu este, daca il bei cu limita.pacat este daca ei in ris ceia ce spui.Craciun fericit si La multi ani!

Categoric asa e