Imi canta ingerii in inima.iar mantuitorul inca sufera.nu l-am colindat. sper de acum.lauda? cuvintele sunt mici si reci pentru a reda intr-adevar simtamintele adevarate.dar e important ce vine din inima, si e bun.caci tot ce e bun de la izvorul bunatatilor vin.slava Domnului, pace in cer si pe pamant si intre oameni bunavoire.
Da e foarte frumos colindatori canta pe mine ma doare burta de foame, eu privesc bradul si las manca da nu am, mirosul de bautura imi aminteste de vinul lasat in camara ma duc sai imbat pe colindatori sa le iau banii, sunt incinjurat de facturi si sticle de bautura da ceva imi aminteste ca dumnezeu ma iubeste mai face vin din apa si maine
Imi pare rau ca nu esti mai aproape de noi.Te-as invita bucuroasa la noi la masa!
Glumream, ce sa spun ca ateu la intrebarea ta
Daca ai fost cu colinda, nu esti ateu.
Am zis ca zilele astea ma convertesc ca agnostic http://ro.wikipedia.org/wiki/Agnosticism
A venit la mine si m-a rugat sa am grija de ea nu sa colind si eu, dar cantam impreuna, de ce sa nu recunosc imi place mai ales o ce veste minunata da ea cu domn, domn inaltam
Laudat fie Domnul.Pace voua, tuturor.Fiti binecuvintati in numele lui.Craciun fericit.
Multumim,de asemenea.Numai bine.Fi binecuvantat!
Daca beau vin ca s-a nascut isus fac pacate?
Iar vrei sa ma ispitesti si apoi sa strigi in gura mare :Ema a zis ca este pacat sa bei vin!
Beau de bucurie ca s-a nascut isus
Am vazut azi si copilaria lui isus la tv
Numai sa nu te imbeti sa iti fie rau!
Nu,nu este, daca il bei cu limita.pacat este daca ei in ris ceia ce spui.Craciun fericit si La multi ani!
Categoric asa e
RAY întreabă: