| Mădă0611 a întrebat:

Daaaaaaca un copil isi vede parintii in fiecare an punand cadouri sub brad, nu poate spune ca mos craciun nu exista daca nu stie perfect legenda lui si de unde au parintii cadourile? Tot vad, "stii cum a aparut viata?, nu, deci dumnezeu exista", apoi urmeaza santajul cu rastignirea.

12 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Dap, speculaţii de adormit copii, născute din ignoranţă şi subiectivitate.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Pai daca ii vede ce rost are mos craciun acum de paste? care santaj? incearca sa gandesti logic nu trebuie sa-ti reuseasca, dar incearca fa un efort chiar daca ti-e imposibil sa gandesti logic, repet macar incearca!

| Mădă0611 explică (pentru besleaganicolaecosmin):

Cine imi da mie sfaturi de gandit logic, buna asta, foarte buna! thumbs up
Eu n-am zis nimic de mos craciun si de paste, aia e alta mancare de peste, una cu care se santajeaza lumea, "Iisus a murit pentru tine". Primavara, oamenii sarbatoreau (re)invierea naturii, asa cum in decembrie era (re)nasterea Soarelui, treburi, chestii, socoteli cu echinoctiul de primavara si solstitiul de iarna, nu cu colegi de clasa de-ai lui mos craciun.

| besleaganicolaecosmin a răspuns (pentru Mădă0611):

Asa si unde este replica, ai completat doar raspunsul meu

| sublime89 a răspuns:

La fel ar fi putut sa spuna unii oameni si-n trecutul mai indepartat: "Stii cum a aparut Soarele? Nu, deci e clar ca e un zeu."

| CinevaNou a răspuns:

Huoo, ateilor, huooo!

| Mădă0611 explică (pentru CinevaNou):

Tocmai am vazut The others (mda, trebuie sa nu mai urmez "sfaturile" copiiilor) si sfarsitul mi s-a parut destul de amuzant, asa o sa pateasca toti aia ciubota daca ar fi constienti dupa moarte, o perioada macar laughing) devil, doar ca n-o sa fie ca n-are ce sa fie.

| CinevaNou a răspuns (pentru Mădă0611):

O sa ma uit si eu devil

| Mădă0611 explică (pentru CinevaNou):

No sa iti stric filmul atunci, oricum e urat. laughing Aia-s morti si nu isi dau seama, cred in dumnezeu, rai/iad, si dupa ce afla ca sunt morti, vad ca ciuciu rai/iad din moment ce inca sunt pe Pamant. Vizionare placuta! devil

| CinevaNou a răspuns (pentru Mădă0611):

A fost bun filmul devil ma face sa ma intreb daca nu cumva unii de pe TPU sunt in aceeasi situatie cu ciobota aia blonda laughing cum ar fi besleaga, care bantuie fiecare intrebare cu raspunsuri "inteligente" :-s

| Ammizzu a răspuns:

Era frumos cand era mic sa traisca momentul ca Mos Cracinu le=a adus.

| blackwitchcraft a răspuns:

Si mai sunt contradictiile din biblie si mentalitatea aia de crestinopat cu "crede si nu cerceta".