Stiinta este descoperirea naturi, natura este totul si totul este natura, logic ca realitatea nu basme
Am ales deja, stiinta, care inseamna cunoastere, nu oameni de stiinta sau tehnologie.
Nu exista o astfel de rascruce sau de excludere reciproca. Ele sunt complementare.
In primul rand, nu stiu ce fel de "rascruce" ar putea fi. Poate te referi la acel moment cand omul devine disperat din cauza unor greutati, si nu mai judeca limpede, si atunci cade in eroarea grava de a se intoarce la vechiul lui prieten imaginar.
Tot ce este în univers a fost creat de Dumnezeu, şi legile şi principiile existente (din care oamenii descoperă câte puţin) de El au fost stabilite.
Daca sunt bolnav si am doua optiuni: sa ma rog lui dumnezeu sau sa ma duc la doctor sa ma tratez, tu care crezi ca o aleg?
Mă refeream...ce ați crede?
Lucrurile care le spun Religia sau cele care le spun Știința
Clar Stiinta, religia nu te ajuta la ninic, daca nu exista stiinta, acuma cred ca erati prin copaci...
Stiinta.Datorita eiam calculator, calorifer, antibiotice si multe altele.As alege religia dar nu a creat decat razboaie si cu alea n-am ce face.
Ambele. De ce as ajunge la o rascruce? Stiinta nu poate exista fara religie si nici religia fara stiinta. Fara stiinta nu am crede religia iar fara religie stiinta nu si-ar mai avea rostul. In zilele noastre savantii refuza sa vada aceste detalii. Fiecare ajungem acolo unde am vrut sa ajungem.
Daca religia ar insemna ascensiune da as alege-o dar daca nu as alege stiinta.
FaraNume2544 întreabă:
Liiidiaaa întreabă:
DeProfundis99 întreabă: