| 4b a întrebat:

Dacă ați muri și ați ajunge la porțile Raiului, ce I-ați spune lui Dumnezeu pentru a vă justifica ateismul de o viață?

57 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Jardelin):

Si eu daca as fi zeu as spune ai crezut in mine doar din interes asta nu-i dovada de iubire, ea sa vad ce bine ai facut, vad ca nimic dar vreai multe de la mine hai fugi in iad ipocritule

| RAY a răspuns (pentru Adryan_Dan_1991):

Dumnezeu e ateu ma cum sa se puna in genunchi un ateu in fata unui ateu? apropo dumnezeu isi neaga existenta banuiesc ca o fantoma care nu crede in fantome, el crede in zei?

Adryan tu habar nu ai de iisus nimic da vb de el, apropo nici el nu judeca lumea da tu poti, ai auzit de iubirea aproapelui?

Pai nu dumnezeu face razboaie, voi crestinii ati macelarit popoare ca sa aduceti iubirea voastra mare

| Jardelin a răspuns (pentru RAY):

Nu mai vorbi bazaconii RAY ca nu au murit din cauza religiei nici 1% fata de citi au murit din cauza ateilor tirani!

| RockNbeer a răspuns:

Ops,am gresit usa, imi poti spune totusi pe unde s-o iau sa ajung in Valhalla?

| Deaad a răspuns (pentru Adryan_Dan_1991):

Perhaps,dar scenariul asta nu se va intampla.

| sublime89 a răspuns:

Chiar daca ar exista un astfel de zeu creator, ateii ar fi ultimii care sa aiba motiv sa se teama de el. Sunt sigur ca un astfel de zeu ar aprecia mai mult oamenii care nu au crezut in orice, si care au cautat adevarul intr-un mod curajos. Oricum, acel zeu nu ar fi cel crestin. Nu mai exista loc in lumea reala pentru el.

| Musique a răspuns:

"nici tu n-ai fost acolo"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred sa existe prea multe persoane care sa se laude cu un ateism de o viata.

Desi crestinii nu au invadat popoarele africane care le-au facut sclavi si prin america de ce minti?

Definite drept conflicte militare cu un caracter religios, cruciadele medievale au fost purtate atat impotriva dusmanilor externi cat si a celor interni. Nu numai musulmanii sau slavii pagani au fost vizati, dar si crestinii greci ortodocsi, catarii, husitii sau oricine dobandea "statutul" de inamic al papilor. Scopul initial al cruciadelor era recuperarea Pamantului Sfant de la musulmani si impiedicarea expansiunii turcesti. Cruciadele erau purtate impotriva paganilor, ereticilor sau a celor care erau excomunicati din motive religioase, economice sau politice. In scurt timp insa, acestea au inceput sa serveasca si altor scopuri, cu precadere politice. Organizarea unei cruciade insemna mobilizarea unor forte militare imense, iar luptele presupuneau o violenta iesita din comun, avand ca rezultat un numar impresionant de victime. Ideea unui razboi religios care serveste unei cauze nobile a infierbantat mintile laicilor, asa se face ca spre sfarsitul secolului XI, oamenii din popor se angajau in aceste batalii, devenind dupa depunerea unui juramant "soldatii bisericii". Se pare ca pana in 1291, numarul victimelor ajunsese la 20 milioane, dar aceasta este numai o cifra aproximativa, in lipsa unor evidente exacte. Este foarte probabil ca cifra sa fi fost mult mai mare, augmentata de numeroasele cruciade petrecute de-a lungul unei perioade lungi de timp.

Care ateu tiran? hitler era catolic devotat, stalin si-a omorat tradatorii de tara si pentru a ajunge in frunte trebuiau facute sacrificii desigur, in Romania nu s-a tras atatea zile dupa moartea lui cesusescu vb de o tara crestina, sunt sigur ca multi romani ar ucide hotii, tradatorii cu acelasi pasiune ca si stalin sau tu esti pro hotie, tradare de tara etc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vad de ce ar mai avea pretentia sa imi justific necredinta cand el nu a dat nici-un semn de viata.

| Arcadianul a răspuns:

Depinde ce intelegi tu prin a fi ATEU!
Dacă tu consideri ca un om care nu are absolut nici o religie, este ateu....mai gandeste-te!

| Miauti a răspuns:

Uite aici cel mai bun raspuns

http://www.youtube.com/watch?v=GScdUIYXglA

| Deaad a răspuns (pentru Adryan_Dan_1991):

Razboaiele le facem noi pentru disputele intre religii, deci daca dumnezeu nu exista in mintea oamenilor atunci pe timpul razboaielor, nu s-ar mai produce atatea conflicte.Istoria este plina de astfel de razboaie. Uita-te la inchizite care a produs suferinta si tortura 600 de ani pentru dumnezeul tau. Daca te pridea de exemplu cu carti care erau in potriva lui dumnezeu, te puneau sa marturisesti torturandu-te.Acei oameni care erau macelariti de inchizitie poate deveneau mari filozofi, fizicieni ai vremurilor de care se aminteau de ei pe generatii, cum a fost cu einstein, thomas edison, nicola tesla.Asta la crestinism, acum priveste islamul care se imbraca in dinamite si merg in bisericile crestinilor si le detoneaza, astfel distrugand atatea vieti. Uita-te in biblie si spune-mi cum se comporta dumnezeul tau pe care il iubesti atat de mult.Pedepse aspre si cruzime inimaginabila.Razboaiele astea au fost facute pentru nimic, pentru un rahat. Dumnezeul la care va inchinati e de toata cruzimea si fara mila.Ma doare fix in cot daca exista sau nu.Tot aceeasi parere as avea despre el.Crestinii din ziua de azi sunt niste fanatici si fatarnici, injurand, apoi se duc in biserica si zic ca sunt crestini.Satanistii au devenit mai credinciosi ca voi crestinii. Punct!

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Dar nu ajunge

Răspuns utilizator avertizat
| AndraRox a răspuns (pentru Deaad):

Multumesc. Este adevarat ca ma cunosti de-o viata si poti afirma ce fel de persoana sunt, iti dau dreptate in totalitate!

| Mădă0611 a răspuns:

Daca e dumnezeu, nu are nevoie sa ii spun ceva, sunt curioasa ce ar spune teistii care o sa gaseasca alt zeu, dar am deja 2 intrebari sapt asta, parca, asa ca... laughing

| Mădă0611 a răspuns (pentru Jardelin):

Cica "imguristii si imguristele de pe aici" pai daca numai daca va deseneaza omul intelegeti cat de cat... sau nici asa thinking
Da, sigur, apropo de spiritul de turma, care e la teisti, ei urmeaza orbeste credinta, azi dimi au fost omorate vreo 20 de oi in timp ce treceau un drum national, ma uitam la tv si brusc mi-am amintit de TPU si categoria asta, "oile domnului"; laughing ciobanul, aaa pastorul, a fugit si politistii il cauta, dar el e nevinovat, le-a dat libertatea sa aleaga, nu? laughing

| danay72 a răspuns:

Raiul sau paradisul va fi pe pamant dupa sfarsitul sistemului rau.Psalmi37:9-11

| DracusorImpielitat a răspuns:

I-as spune: Daca ai lasat omul sa gandeasca liber, atunci de ce ma pedepsesti ca nu am crezut in tine? Daca noi, oamenii suntem o adunatura de prosti, iar-ne pe toti.

| KristalPop a răspuns:

I-aş spune că am avut o mulţime de motive bine întemeiate datorită cărora să mă îndoiesc de existenţa Lui.

| SamSon a răspuns:

,,Nu cred in invataturile iudeice''. Sunt mincinoase si multe. Nu o sa ajungem niciodata nicaieri.