Adam si Eva au avut trei copiii Cain, Abel si Set. Dupa aceea vedem in Gen.5:4 ca dupa nasterea lui Set, Adam a mai trait opt sute de ani si a nascut fii si fiice. Cu siguranta, Cain s-a casatorit cu una din surorile lui. Motivul pentru care incestul conduce adesea la anomalii genetice la copii este că atunci când două persoane cu caracteristici genetice similare (cum sunt o soră şi un frate) au copii – defectele genetice sunt de departe mai probabil să apară întrucât ambii părinti au ei înşişi aceleaşi defecte genetice. Atunci când persoane din familii diferite au copii, este foarte puţin probabil ca ambii părinţi să aibă aceleaşi defecte genetice. Codul genetic uman a devenit din ce în ce mai "poluat" de-a lungul secolelor întrucât defectele genetice s-au multiplicat, s-au amplificat şi au fost transferate de la o generaţie la alta.
Crestinii zic ca la inceputuri erau permise relatiile intre frati, doar ca in biblie, peste noapte mai apar si niste cucoane din cateva triburi, de peste deal, din tara cutare a caror origine probabil este extrateresta. Dupa cum vei putea vedea cei de pe vremea lui adam si eva cantau la cimpoaie si chitari, cu toate ca actiunea este plasata inaintea epocii de piatra.
Nu am nevoie de biblia dumitale, iar eu stiu foarte bine despre ce vorbesc.
''16. Şi s-a dus Cain de la faţa lui Dumnezeu şi a locuit în ţinutul Nod, la răsărit de Eden.
17. După aceea a cunoscut Cain pe femeia sa şi ea, zămislind, a născut pe Enoh. Apoi a zidit Cain o cetate şi a numit-o, după numele fiului său, Enoh''
Iata ca atheist a postat versetele de care vorbeam, eu le citisem cu ceva timp in urma si nu mai stiam discutia exacta, insa ideea este intacta.
Ce faurise Cain acesta, inaintea Epocii de Piatra?! O cetate?!
Da. Și a găsit o femeie de treabă, care a dat amploare neamului omenesc. Iar nemernicii ăia care au scris Biblia, nici măcar nu s-au obosit să pomenească măcar numele femeii aflate pe locul 2 ca importanță, din toată istoria omenirii.
Mda, in biblie femeile in majoritatea cazurilor au titulaturi gen fiica lui..., femeia lui..., nu prea intalnesti nume de femeie in biblie.
Geneza Cap5-:4 Adam a trait vreo opt sute de ani si a avut multi fii si fiice.Cain si abel erau primii dar nu neaparat singurii.rate&vote
Off fratilor eu nu vreau sa fiu rea si nici sa stric credinta altora dar nu mai credeti in bazme voi chiar nu vedeti ca totul este ireal in biblie, ce sa zic atunci se putea intampla si din cauza credintei dumnezeu ne-a pedepsit si nu se mai poate intampla; biblia a fost scrisa de oamenii bisericii cu date false sa poata manipula in masa pe cei care aveau nevoie sa creada si cine sunt aceea... oamenii saraci care biserica le lua totul in numele lui dumnezeu; ehe ce as vrea si eu sa mai cred ca acolo exista ceva pentru noi.
Kiragagash2012 întreabă: