| tavadaresti a întrebat:

Daca adevarata zi de odihna este Sambata de ce noi ne inchinam Duminica?

57 răspunsuri:
| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns (pentru tavadaresti):

Adu-ţi aminte de ziua de odihnă, ca s'o sfinţeşti.

9 Să lucrezi şase zile, şi să-ţi faci lucrul tău.

10 Dar ziua a şaptea este ziua de odihnă închinată Domnului, Dumnezeului tău: să nu faci nicio lucrare în ea, nici tu, nici fiul tău, nici fiica ta, nici robul tău, nici roaba ta, nici vita ta, nici străinul care este în casa ta.
Exod 20:8 cu 10

| tavadaresti explică (pentru PαtнwαуTσBℓιѕѕ):

Da foarte adevarat si care e ziua a saptea dupa biblie nu merge dupa traditie sau dupa biserica mergem dooar dupa biblie

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Http://www.youtube.com/......ttp?/watch

Dumnezeu INCA VORBESTE! DOAR PENTRU CEI CE AU URECHI SA ASCULTE.

| tavadaresti explică (pentru PαtнwαуTσBℓιѕѕ):

Deja ai luat o alta cale de ce nu tii sa imi arati pe ce iti intemeiezi tu credinta, numi sunt de folos linkurile

| Mădă0611 a răspuns (pentru tavadaresti):

Eu nu cred, e un basm, trebuie tratat ca atare tongue

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns (pentru tavadaresti):

Iti raspund la intrebari, si daca ma inctrebi de credinta, apartin lui Isus happy

| tavadaresti explică (pentru Mădă0611):

Da tu inca traesti intr-o lume de basm, ma indoiesc

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Pai lucreaza sase zile si sfinteste o pe a saptea happy.

Cred ca tu, dar o sa te prinzi de smecherie la sfarsit, daca o sa te mai prinzi. Tot ce cunosti si iti poti imagina e in mintea ta, asa e si cu credintele, insa cum nu asta era subiectul, ma opresc aici.

| tavadaresti explică (pentru Mădă0611):

Smecherie> sta scris de 2000 de ani. o smecherie nu rezista atat timp, inca mai ai de crescut in ceea ce consta intelepciune>? si ea isi are origine bine definita

Pai daca ai nevoie sa crezi in ceva, normal ca tii cu dintii de orice iti aduce aproape acel ceva, asa ca nu e de mirare ca sta scris de 2000 de ani. E adevarul tau, construit pe baza informatiilor pe care le detii, daca il pierzi, te pierzi pe tine, asta daca nu iti construiesti alt adevar.
http://www.facebook.com/note.php?note_id=186743254670532&comments

Răspuns utilizator avertizat
| tavadaresti explică (pentru crιѕтyɴɴα):

Ce anume sa intreb, ajutane ca lumea e cam confuza

| Someonewhoappreciatelife a răspuns (pentru tavadaresti):

Dumnezeu nu se schimbă (Maleahi 3:6). Dar El a încheiat în decursul timpului mai multe legăminte pentru a-şi îndeplini scopul, inclusiv legământul legii. Însă odată ce acele legăminte şi-au atins obiectivul, El nu le-a mai poruncit ca să fie respectate.
În ce priveşte poruncile, să nu uităm că la baza fiecărei legi sau porunci stă un principiu fundamental. Legile se pot schimba, însă principiile ce stau la baza lor sunt aceleaşi. Citeşte în acest sens Matei 5:21-48

| tavadaresti explică (pentru Someonewhoappreciatelife):

Exact nu se schimba Bravo Nici legea nu este schimbata asa ca care este adevarul despre Ziua a-7a

Eu nu susţin că acum trebuie respectată duminica în loc de sămbătă. Azi Dumnezeu nu mai aşteaptă ca noi să avem o zi stabilită pentru ai aduce închinare, noi trebuie să facem acest lucru continuu, nu doar în anumite zile ale săptămânii.

Cu tot respectul faţă de convingerile tale, dar nu sunt de acord că "legea nu este schimbată". Dacă ar fi aşa atunci ar trebui să aducem jertfe, să mergem la preot când ne iese vreo alergie, să nu cultivăm pământul al şaptelea an şamd. Tu ce crezi.

Cum am zis dam la o parte porunca a patra> ce mai propui care e urmatoarea?
Caci, cine pazeste toata Legea, si greseste intr-o singura porunca, se face vinovat de toate. (Iac.2:10)

Vezi, tu nici nu a-i încercat să-mi răsunzi, ci pur şi simplu confirmi cu mai multă tărie ceea ce ai spus anterior.

Nevoie de jertfe ..omule citeste profetiile din Daniel Isaia se vorbeste de miel.>Iisus a adus jertfa suprema la Golgota la cruce s-a rupt perdeaua din inauntru templului atuni s-a pus punct legii ceremoniale
Si indata perdeaua dinauntrul Templului s-a rupt in doua, de sus pana jos, pamantul s-a cutremurat, stancile s-au despicat, (Mat.27:51)

Perdeaua dinauntrul Templului s-a rupt in doua, de sus pana jos. (Marc.15:38)

jertfa suprema>pe calea cea noua si vie pe care ne-a deschis-o El, prin perdeaua dinauntru, adica trupul Sau, (Evr.10:20)

Sa iti raspund>? la ce anume?

Atunci ce caracter a avut legea referitoare la oferirea de jertfe - temporar sau permanent?

Un caracter pemanent ar fi fost pana in ziua de astazi>nu?
un caracter temporar pana la venirea Domnului Iisus>jertfa mielului
doua zi, Ioan a vazut pe Isus venind la el si a zis: "Iata Mielul lui Dumnezeu care ridica pacatul lumii! (Ioan.1:29)
Si, pe cand privea pe Isus umbland, a zis: "Iata Mielul lui Dumnezeu!" (Ioan.1:36)
ci cu sangele scump al lui Hristos, Mielul fara cusur si fara prihana. (1Pet.1:19)

| foxyteo a răspuns:

Adevarata zi de odihna este Duminica nu Sambata.

| tavadaresti explică (pentru foxyteo):

Argumenteza cu Biblia

| foxyteo a răspuns (pentru tavadaresti):

Atunci (duminica) se bucura D-zeu de cele creeate de El(lume, pamant, etc.) Sambata este ziua in care D-zeu a terminat de creeat lumea.big grin
PS :Asa ne-a zis doamna de religie!
PSSbig grinaca nu e corect ce-am zis scuze-ma!happy

| tavadaresti explică (pentru foxyteo):

Asculti de doamna, incearca si studiaza si vezi daca se potriveste, ai putea da o invatatura doamnei pe argumentele care le vei descoperi

Întrebări recente