DUMNEZEU nu va spune asa ceva!
: " 6. sa nu ucizi", daca i-ti iei viata nu ucizi?
Pai nu mai fuma...
In primul rand, as crede (mai bine zis, as fi sigura) ca am halucinatii si ca o iau razna. Si nu as putea crede ca ar fi "vocea Domnului", fiindca nu cred. Deci nu, in niciun caz. Trebuie sa fii complet sarit sa crezi asta, sa nu mai spun daca o si faci.
Nu, mai bine merg la un doctor si primesc medicatia potrivita pentru schizofrenie. Am prea multe lucruri pentru care sa traiesc, nu o sa-mi irosesc viata asa' numa
Pacatele tale sunt pre mari? Nu i-ti dai seama ca a fost o incercare adresata lui Avraam! De ce? Pentru ca mintea ta e intunecata de duhul rau in care crezi, fara rost! Sau doar in rostul lui! DUMNEZEU a pus de o parte ce este al vostru!
Dar tu? Poti sa faci diferenta intre-o Porunca si o Incercare a DOMNULUI DUMNEZEU? eu am citit doar o parte mica din Biblie dar Cu Credinta si Dragoste in Tatal! Nu am citit din Ea ca si tine, cum citesti tu ziarul de saptamana asta! Daca realizezi ca a fost doar o incercare, nu realizezi ca aceea Porunca nu a fost Porunca ci o Incercare? Daca sti tu BIBLIA, Aarata-mi tu unde A scris cu cuvinte exzacte : e bine sa ucizi, sau ucide-ti fratele, sau ia-ti viata. Prefer sa vorbesc si sa gandesc de bine sa nu-mi murdaresc gandirea cu gandurile tale!
Cine (in afara de tine)a spus ca i-mi ajung Cele 10 Porunci si da! mie-mi destul ca sa Cred cu Dragoste in Domnul Dumezeu, dar cu toate astea abia astept sa citesc toata BIBLIA ca sa pot sa o iau de la inceput!
Si eu am mai avut voci in cap care zic sa is...dar de ce ar vrea asta Dumnezeu si in plus ai ajunge in iad.
Cu siguranta este cel mai mare pacat sa te sinucizi, pentru ca nu mai sansa sa fii iertat. Asa ca daca auzi pe cineva spunandu-ti asta, nu vine de la Dumnezeu. EL are outerea de a-ti lua viata si EL ti-a dat-o. Nu-ti va spune EL asta, ci mai degraba cel rau...