| TheBirdOfTheHermes a întrebat:

Dacă ai avea puterea să schimbi ceva din Biblie, ce ai schimba?

Răspuns Câştigător
| MMihai a răspuns:

Biblia are foarte multe basme incredibile și ar trebui să se renunțe la aceste basme de necrezut.
În afara acestor basme incredibile, în Biblie sunt și foarte multe prostii, și dacă le scoatem și pe alea, deja este foarte greu de precizat, ce mai rămâne din Biblia aia.

18 răspunsuri:
| William a răspuns:

Avand in vedere ca Iisus Hristos a zis ''Mărturisesc oricui aude cuvintele prorociei din cartea aceasta că, dacă va adăuga cineva ceva la ele, Dumnezeu îi va adăuga urgiile scrise în cartea aceasta si, dacă scoate cineva ceva din cuvintele cărţii acestei prorocii, îi va scoate Dumnezeu partea lui de la pomul vieţii şi din cetatea sfântă, scrise în cartea aceasta" nu as schimba nimic din Biblie.

| OOOLEOOO a răspuns:

Jurnalul crestin a fost in continua schimbare. Daca a-si schimba si eu ceva, a-si participa la aceasta inselaciune.

| TheBirdOfTheHermes explică (pentru OOOLEOOO):

Toată biblia crezi că are un conținut înșelător sau doar o parte?

| OOOLEOOO a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

Cuvinte ''sacre'' au fost taiate si altele au fost adaugate.
Nu pot spune ca Jurnalul crestin este o totala inselaciune, provine si el din ceva... aleg a 2-a varianta ''doar o parte".

Adepti ai Hinduismului sustin ca Zeul Krishna a scris prima carte sfanta din care provine Coranul sa Biblia.

Eu persoanl sustin ''Kebra Nagast'' (Gloria regilor si Biblia omului negru)

NOname
| NOname a răspuns:

I-aș da delete și i-aș lăsa pe oameni să fie liberi și să gândească de unii singuri.

| Zenicide a răspuns:

Nu stiu sigur. o regula sa intre pe un picior in biserica. Sau pe maini "Sa nu murdaresti cu piciorul Casa Domului " laughing

| RAY a răspuns:

Biblia a fost scimbata de multe ori

| TheBirdOfTheHermes explică (pentru RAY):

Mă refer dacă ar fi schimbată de tine de ex, ce ai schimba.
Nu am zis că biblia nu a fost într-o permanentă schimbare.

| RAY a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

De acord cu no name

| RAY a răspuns (pentru TheBirdOfTheHermes):

Imagineazati o lume fara violente,ura,crime,violuri,disciminare,rasism o lumea rationala,liber cugetaoare isi poti imagina acea lume e in noi,noi trebuie sa o descoperim, religia numa rau a facut, face omenirii, citeste istoria, vezi in prezent

| TheBirdOfTheHermes explică (pentru RAY):

Și religia are partea ei de vină în formarea omenirii, de acord cu tine.
Religia e asemănată mai mult cu o înșelăciune și asta nu revoltă pe nimeni în cazu în care sunt mai mulți cei care sunt influențați de curentul religiei.
E trist că există mulți oameni naivi și cred orice -minune- spusă de un preot care în fața oamenilor predică și binecuvântează și în spate are plasată cutia milei.
Sincer, îmi plac răspunsurile tale și cu ocazia asta îți urez o noapte minunată!

| Dianaîşialegesoţulbazândusepetpu a răspuns:

Toata Biblia.laughing)

| IoanieCriminalul a răspuns:

Asi schimba totul sa fac misto de lume.

| TheBirdOfTheHermes explică (pentru IoanieCriminalul):

Mai bine numai comentez decât să te superi pe mine.

Răspuns utilizator avertizat
| andreeacmocanu a răspuns:

As avea grija sa se publice COMPLETA! Nu ca acum cand este publicat numai 10 % din textele originale, numai ce este convenabil Bisericii si atat!

Întrebări similare