Eu am descoperit acest secret:,, "Cinsteste pe tatal tau si pe mama ta, ca sa-ti fie bine si sa traiesti ani multi pe pamantul pe care Domnul Dumnezeul tau ti-l va da tie". Este o porunca insotita de o fagaduinta.
Se refera la viata asta pe care o traiesti acum, nu la vise si povesti legate de viata de dupa moarte...
Exact la aceasta ma refer si eu. Si sa stii ca moartea este doar o virgula, nu punct.
Pai nu e punct moartea, dar e prost inteleasa
Moartea nu este sfarsitul vietii ci trecerea la viata vesnica.
App de moarte, virgula, punct. Am vazut un film si m-am gandit la tine, de fapt la toti crestinii, dar in special la tine, esti printre crestinii pe care inca ii respect. Era vorba despre un nenea care cica distrugea demoni, de fapt omora oameni, in fine, ideea era ca trupul nu conteaza. Iubesti pe cineva strain la fel de mult cu iti iubesti copiii? Ca la urma urmei, trupurile sunt doar tarana, si sufletele nu au grade de rudenie, eventual sunteti toti frati, deci sunt toate la fel, ar trebui sa le iubesti la fel. Nu ma refer la atei, crestini, sa zicem. Deci?
Cred ca e mai mult o intrebare retorica
Nu cred ca biserica s-ar limita doar la banala actiune de a-mi interzice sa fac publica acea descoperire.
"Sunt taine care ii ucid pe cei ce le descoperă." Dumas
Degeaba mah kamy descopar eu secretul vietii prelungite, daca suferinta tat e prezenta...
Sanatate
Daca ai cunostinte vaste suferinta este inexistenta
''A exista inseamna a suferi.''
Pai mi-as continua cercetarile, si as folosi eu acel secret al vietii prelungite, fara sa-i comunic nimic Bisericii.
Scopul este de a inlatura crestinismul, nu stiu de ce majoritatea s-au intors impotriva lui dumnezeu, sunteti atat de orbiti de bani si de putere ca nu puteti sa intelegeti nici macar ce-i cu voi, nu mai aveti pace sufleteasca! V-ati limitat doar la"bucuriile " astea marunte de aici de pe pamant. kamykaze, scopul tau pe TPU este de a pune crestinii pe ganduri si sa se alature lu satan?! Pentagrama spune totul! S.a ajuns mai rau ca in sodoma si gomora
anonim_4396 întreabă:
Irina_Spanu_1989 întreabă:
DeProfundis99 întreabă: