| LoveToHate a întrebat:

Daca ai putea sa-l intalnesti pe Dumnezeu ce l-ai intreba?

Răspuns Câştigător
| alexserban a răspuns:

Dc nu suntem egali in tot ce avem

45 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cine nu este cu zeus este impotriva lui!
vezi ca esti impotriva lui

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Deja mi-as epuiza toate resursele de imaginatie inchipuindu-mi ca individul exista si poate fi intalnit. Nu-mi mai ramane cu ce sa-mi imaginez si ce l-as intreba. Probabil, nimic, pentru ca nu mi se pare civilizat sa sari pe unu' cu intrebarile.

| danay72 a răspuns:

Nu l-as intreba nimic, doar i-as multumi pentru tot ce a facut pentru mine si pentru ca fac parte din poporul sau minunat.Psalmi139:14

| KameliaAura a răspuns:

M-as bucura de prezenta Lui.Atat

| catalina62572 a răspuns (pentru Purec):

Pentru purec21.vezi ca eu nu te-am jignit, si chiar ma rog lui D-zeu, sa te ierte pentru cuvintele tale.Tu insa invata sa vb lucruri care se potrivesc invataturi sanatoase.din prostia mea o sa-ti raspund asa cel rau(adica tu) cauta doar rascoala, mai bine sa intilnesti o ursoaica jefuita de pui ei decit un nebun in timpul nebuniei lui.Chiar si un prost ar trece de un intelept daca ar tacea si de priceput daca si-ar tine gura, la urma urmei cinei prostul eu sau tu? Intelepti vor mosteni slava dar cei nebuni locuinta morti.

| Purec a răspuns (pentru catalina62572):

Nu a vrut sa fie o jignire, doar ca ceea ce ai spus era ilogic si ridicol. Sa sti ca citatele nu impresioneaza cu nimic. Ce reprezinta pentru tine invataturile sanatoase pe care le aduci in discutie? As vrea totusi sa ai o parere a ta, simte, gandeste si descopera lumea. Te ascunzi in spatele unor citate si dogme, traiesti prin altii intr-un fel. Imi pare rau ca te-am jignit, nu imi sta in caracter, nici nu stiu de ce am reactionat asa. Imi cer scuze! Dupa umila mea parere, fiecare dintre noi trebuie sa vorbeasca si sa isi exprime parerea.

". Chiar si un prost ar trece de un intelept daca ar tacea si de priceput daca si-ar tine gura,"

Tipic crestinilor as zice. Fraza care va caracterizeaza in cel mai bun mod. Crestinismul asta promoveaza: sa taci, sa iti ti gura, sa nu te exprimi, sa crezi in ce spun altii, sa nu cercetezi, sa traiesti prin ceea ce au spus altii...trist

| catalina62572 a răspuns (pentru Purec):

Da, un raspuns de la un pshiholog.nu critica ca sa nu fi criticat.fiecare este liber sa isi exprime opinia daca tu nu ai apreciat raspunsul meu, si asta e o parere, ok.cuvintul "prost" la ce se referea? la o persoana inculta? nu ma retin marea intelectuala, dar nici nu accept insulte de la un necunoscut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Aneurysm):

Ultima e genială. laughing

| UnVis a răspuns:

Las intreba : Cum a fost creat el

| UnVis a răspuns:

Esti un preot sau ceva de genu? fiind ca pari foarte intelept prin vorbele tale.

| DaDiSk a răspuns:

Las intreba "ce faci?"Fundoi?puppy dog eyes

| hellchild a răspuns:

Vi la o bere in Heaven Club?

| unbaiatanonim a răspuns:

I-as cere o gramada de explicatii.

| quartz1999 a răspuns:

L-as implora sa ma mai intalnesc macar odata cu cei dragi care au murit.

| loredanapopescupupu a răspuns:

Eu L-as intreba cand o sa imi vina ceasul.

Întrebări similare