| Foxie2 a întrebat:

Daca albul inseamna puritate si adevar, atunci de ce preotii se imbraca in negru? maicile si calugari?

17 răspunsuri:
| monstrulet a răspuns:

Asta ar fi fost o intrebare buna pentru tipul asta:
http://credinciosii-intreaba.blogspot.com/......estin.html
Pacat ca nu mai e acum...

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

ZuZu, şi eu urăsc nunţile şi-nmormântările româneşti, detest creştinii care fură, înjură şi ţin post şi urăsc omul prost mai ceva ca mâncarea de post.
Ce zici, o dăm parte-n parte?

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

AllexAk, da' ce-au textele din Paraziţii?

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

AllexAk, niciun comentariu scris pe undeva de mine pe-aici n-are nimic în comun cu biserica (parafrazat din Paraziţii sau nu). Aşa, şi?
Uite altu': "Biserica e un loc în care te rogi, plăteşti şi nu crezi" (Cheloo)

| Minks a răspuns:

Sunt roacheri.

| Foxie2 explică:

Bellaaaaaaa sunt un user TPU, o fata, si nu am judecat pe nimeni doar eram curioasa, Mi se pare o intrebare buna de pusa la Religie, TPU e facut ca sa ne ajutam uni pe alti,"Toti pentru unu" cei nestiutori pun intrebarile lor aici cu speranta sa primeasca un raspuns, nu sa fie insultati. Nimeni nu se naste invatat.Sa ma documentez singura ar fi mult mai greu... Daca tot exista acest site, de ce sa nu ma folosesc de el?

| Foxie2 explică:

@Minks, urasc "umorul" tau care nu este dorit. Voi si alti ati venit aici cu gandul sa stricati si aceasta categorie nu-i asa?

| OmletteDuFromage a răspuns:

Fiindca de fapt fac parte dintr-o secta care se ascunde ca viermii sub pamant si vorbesc cu extraterestrii. pregatesc de pe-acum ce va fi in 2012. o naveta spatiala plina cu extraterestri va veni pe pamant si o sa ne indoape pe toti cu macdonalds si kfc pana o sa murim (asa au facut si cu dinozaurii, crede-ma pe cuvant)

| TheBlueWolf a răspuns:

Deoarece evident acesti oameni nu simbolizeaza puritate si mai ales adevar.Preotii si orice alti retardati hoti mincinosi inapoiati manipulatori in masa ce intra in campul lor lexical sunt doar papusi ale guvernului cu misiunea de a prostii si a spala pe creier (controla) masele umane cretine ce sustin cu tarie existenta unui dumnezeu.Am mai spus asta si o repet, treziti-va si priviti in jurul vostru...

| iulius21 a răspuns:

Stiu ca parintele Cleopa spunea sa ne gindim in orice moment la moarte, la moartea atit fizica dar mai ales cea spirituala si precum culoarea neagra inseamna si moartea cred ca ar trebui sa ne aducem mereu aminte de venirea ei si sa ne pazim, deci ca si cum porti un lantisor cu o cruce la git prin intermediul caruia ati aduci aminte de credinta doar cind il vezi la git.Cam asta cred eu.

| ThePoet a răspuns:

Pentru ca nu mai exista puritate si adevar. A murit, deci ei sunt in doliu.

| PetreConstanta a răspuns:

Catolicii- alb

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haina neagra simbolizeaza doliul sufletesc pe care preotul, calugarii si maicile trebuie sa il poarte toata viata lor pentru Hristos. In mod normal si preotii de mir (cei casatoriti) ar trebui sa o poarte mereu, nu doar la slujbe.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kongeriket... pacat ca vii cu texte din Parazitii. Apropo, nu va agitati atata, ca nu-i campanie electorala cu : mici, sarmale, carnati si bere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kongeriket, n-au nimic in comun cu biserica! happy

| IoanaKincaid a răspuns:

Semnifica doliul pe care il poarta pentru Iisus

| LiceeancaBella a răspuns:

Da cine esti tu sa pui aceasta intrebare? Judeci asa ca sa te afli in treaba.Rasa lor neagra semnifica doliul pentru Iisus. Daca tot te intereseaza ar trebui sa te documentezi singur, sa nu te faci de ras!