Oamenii au schimbat sistemul de valori, pacatul si imoralitatea sunt puse la loc de cinste. Au inversat ordinea prioritatilor. Acum valoros este o notiune cu sfera variabila.
A, deci asta-ti e problema. Ti-o tras clapa o fetita focoasa si-ai cazut in patima cretinismului. Grav, nu stiam ca religia crestina poate avea efecte chiar atat de nefaste
Sunt de acord cu ce a spus colegu' mai sus, ca biserica e cea mai mare mafie, iar daca vrei sa fii credincioasa, crede in Dumnezeu, fara ajutorul bisericii
Atata timp cat nu exista relatii de rudenie intre familia ta si familia baiatului, nu exista nici o problema.
Cum sa nu fie gresit cu verisoare primare? Mai ramane poate sa spui si de sora...
Sincer nu ar trebui sa iti pese biserica e cea mai mare mafie,daca as avea ocazia as inlocuii wc-ul meu cu o bierica,e o masinarie de stors bani,nu cred in dumnezeu, insa nu sunt impotriva celor care cred, insa sfatul meu e sa faci ceea ce consideri tu ca e bine, si daca crezi cu adevarat in dumnezeu crede in el nu in biserica, nasul meu e popa si are bar de striptease, ti-se pare a fi drept din punct de vedere religios?
AlexGeorge21 întreabă:
snfchj întreabă: