Jasser a răspuns (pentru Urzi23):
Teoria evolutionista nu mai sta de mult in picioare, da nah ce sa faci daca oamenilor le place minciunarimea!
Urzi23 in dialog :
Pai mai cirpesc si ei sandramaua ca scirtiie din toate incheieturile, noroc ca mai sunt de-al-de inferno si raymusic care mai inghit toate bazaconiile.Incearca sa explice cu genetica amarita aia de teorie, pai ei nu inteleg ca nu se poate ca explicatia lor este, cum ai vrea sa explici cuvintele din limba turca folosind mecanica cuantica. Parca ii si vad recitinad crezul ateu "acum 100 milioane de ani din specia A se desprind speciile B si C "si rezulta specia ciuciu D
Apar specii noi din fundul lui Dumnezeu!
Dacă elimini evoluţia, aceasta e explicaţia.
Urzi23 in dialog :
Valabil si pentru tine
Daca anulezi teoria evolutiei va ramine in picioare "cel mai mare fals din istoria stiintei " =Recapitulatia embrionara a lui Haeckel si se mai studiaza si astazi.
Parerea mea este sa te faci om de treaba si sa limitezi la 2 ore accesul la internet. Poate o fi aparut o specie noua "internautii" nu stiu ce gena or avea in plus dar poate le lipseste o doaga, zic si eu ca tot omul fluierind a paguba, dupa bijuteria mea de raspuns sters de atei.
Poate o să-ţi vină odată şi odată pubertatea şi ai să termini cu crizele tale de copilaş bătut de prea multe ori cu parul peste moalele capului.
Ai milă de mama ta şi numai uda patul atât de des.
Pa.
YourFrinedlyNeighborhoodAtheistman a răspuns (pentru Urzi23):
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Urzi23 in dialog :
Poti sa dai ignore pina nu mai poti, poti sa te dai tu cu c,,,, de pamint, tot pe la ateii in ograda ramine "cel mai mare fals din istoria stiintei " asa ca recomand sa te faci om de treaba
Nu mai pot eu ca sunt pe lista ta de "utilizatori ignorati" vezi sa nu dai ignore chiar la nick name-ul tau De belea mai sunt unii atei