Numai Dumnezeu stie asta, EL este cel care alege intre cei vii si cei care au "optat" pentru Moartea Vesnica.
Conform crestinismului 5 miliarde vor arde pe vechi in iadul vesnic iar restul vor canta pe norisori
Un parinte si-ar omori sau chinui copiii?
Nici Dumnezeu nu ar face acest lucru, dar cand fratii se mananca intre ei intr-un final va fi nevoit sa transeze lucrurile: unora le va da viata vesnica, altora sfarsitul vesnic.
dumnezeu a distrus lumea de mai multe ori
potopul =unde a omorat pe toti salvand ce a avut el chef
sadoma si gomora
plus cate legi a mai dat el
unde e rabdarea lui? cand pentru ca eva si adam au muscat un mar le blestema si le izgoneste din gradina eden
Unora le va da viata vesnica, altora sfarsitul vesnic.
unora insemand 2 miliarde iar restul de 5 miliarde iadul vesnic, cool, da stai ca dumnezeu a spus ca eu sunt eu inainte de mine nu a fost nimeni si nici dupa mine nu va fi nici un MANTUITOR wow, dumnezeu a avut un singur popor cel evreu, iisus nu a fost mesia cel asteptat de catre evrei
Intrebarea asta e exact ca si numerele la loto
Dracu stie câți vor fii mantuiti sau nu
Asa o aproximare vreau sa vad. Cum vad diferitii crestini de pe TPU situatia. Tu de exemplu ce crezi? Te duci la racoare pe nori sau la caldurica in infern?
Ma duc in pamant si ajung desert pentru viermi
Au murit miliarde de oameni timp secole, nu am ce aproximare sa fac
Inteleg. Intrebarea era adresata mai mult pentru crestini care cred in mantuirea sufletului si viata dupa moarte.
Eu voi fi felul principal.
Iar ti-ai schimbat username-ul dar stilul tau a ramas acelasi
Pai nu soarta ta ar trebui sa te preocupe in primul rand? Te intereseaza mai mult ce o sa pateasca capra vecinului?
Pai soarta mea o stiu. Probabil Dumnezeul in care cred o sa ma omoare asta daca nu o sa ma trimita in iad Dumnezeul vostru.
Atunci de ce nu te bucuri de viata pe care o mai ai de trait si iti irosesti timpul cu discutii religioase?
Fiindca viata mea e trista. Si imi pierd asa timpul ca sa mai uit de ea.
Mi se pare cel mai neinspirat mod de a pierde timpul.
E bine ca ai ajuns la concluzia ca exista totusi un Dumnezeu dar te afli in situatia de sti care e calea dar te simti prea inlantuit ca sa mai poti scapa din acesta stare.
Mai studiaza Biblia, vei observa ca de la un capat la altul ca tema principala e rabdarea lui Dumnezeu fata de oameni.
Un parinte si-ar omori sau chinui copiii?
Nici Dumnezeu nu ar face acest lucru, dar cand fratii se mananca intre ei intr-un final va fi nevoit sa transeze lucrurile: unora le va da viata vesnica, altora sfarsitul vesnic.
GoldenZenith întreabă: