Oh god... doar nu vreti sa poluati si categoria asta? Nu exista suficiente persoane care isi expun temele la 'dragoste si sex'? Vrei sa imputi tot siteul?
Daca nu deti un raspun la intrebarea mea.te invit sa te duci dra.in piz.departe. Si nu numai ei il imput.si tu il imputi cu raspunsurile tale tampite...care nu au nici o treaba cu intrebarea Lasi pe admini sa aiba grija de curatenia site-ului
Nu este nimic stupid la intrebarea mea. Ce vezi tu stupid la ea?
Cine castiga dintre al doilea cel mai bun basist din toate timpurile si ceva ce nu stim sigur daca exista? Ia ghici!
Intrebare stupida. Lemmy exista si Dumnezeu nu, deci nu are cum sa fie o "lupta"
Esti pe aproape. Intrebarea era dintr-un film. daca l-ai fi vazut ai fi stiu raspunsul
Dumnezeu normal ...pentru ca el e mai puternic ca toata omenirea si spune asta la ora de religie si sigurat o sa fie un 10 te asigur100%
@Ronnix
Ar fi trebuit sa ''I a m out'' inainte de a intra si a raspunde .dar ce sa iai faci.noroc ca exista oameni inteligenti ca tine, care sa le dea peste nas prostilor ca mine, multumesc.acum poti sa ''I a m out''
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: