| ForJesus a întrebat:

Daca ar veni cineva la voi care a murit(sora, frate, tata, mama, ruda, prieten...) și v-ar spune ca exista Dumnezeu, exista iad și rai l-ați crede? și ce-ai face în privința asta? l-ai cauta pe Dumnezeu?

19 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Spunea cineva care a avut o experienta asemanatoare, care a vazut cerul si iadul si acum a spus ca se fereste de tot ce i se pare rau, ca nu cumva sa piarda raiul.Si atunci cand sotia lui se cearta, el pleaca din camera ca nu cumva sa greseasca prin vorbirea lui.

| FucktheSystem a răspuns:

Dacă ar veni în vis, n-aș crede așa ceva, dacă mi-ar veni în față și mi-ar zice asta probabil aș crede, dar nu sunt șanse deci nu-mi fac planuri.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

O sa vina sub forma de zombie sau fantoma?

Răspuns utilizator avertizat
| MMihai a răspuns:

Daca ar veni cineva la voi care a murit(sora,frate,tata,mama, ruda, prieten...) și v-ar spune ca exista Dumnezeu, exista iad și rai l-ați crede?==
Este foarte greu de realizat practic, ca să nu zic, că probabilitatea de realizare practică a unui asemenea eveniment, tinde asimtotic, spre zero, dacă ai înțeles cea ce ți-am scris.

și ce-ai face în privința asta? l-ai cauta pe Dumnezeu?

Tu acum vrei să mă evanghelizezi în religia creștină... stai cuminte, nu ai nici o șansă... sunt om cu ceva carte și deci nu am cum să fiu creștin ortodox,-- la catolici există și purgatoriu--.

O să mai aveți ceva spor, cu creștinismul vostru, la cei fără carte.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Cum sa vina, daca a murit? Asta e o contradictie in termeni. Sau, o boala psihica. Alege tu!

| Rapunzell a răspuns:

Ai auzit vreodata pilda bogatului nemilostiv si a saracului Lazar?
"Era un om bogat care se imbraca in porfira si in vison, veselindu-se in toate zilele in chip stralucit. Iar un sarac, anume Lazar, zacea inaintea portii lui, plin de bube, poftind sa se sature din cele ce cadeau de la masa bogatului, iar cainii venind ii lingeau bubele lui. Si a murit saracul; a fost dus de catre ingeri in sanul lui Avraam. Şi a murit si bogatul si a fost inmormantat. Şi in iad, ridicandu-si ochii, fiind in chinuri, el a vazut de departe pe Avraam si pe Lazar in sanul lui. Şi strigand a zis: Parinte Avraame, fie-ti mila de mine si trimite pe Lazar sa-si ude varful degetului in apa si sa-mi racoreasca limba, caci rau ma chinuiesc in aceasta vapaie! Dar Avraam a zis: Fiule, ti-adu aminte: Ai primit cele bune ale tale in viata ta, iar Lazar pe cele rele. Acum aici el se mangaie, iar tu te chinuiesti. Iar peste toate acestea, intre noi si voi s-a intarit prapastie adanca, incat cei care voiesc sa treaca de aici la voi, sa nu poata, nici cei de acolo sa treaca la noi. Iar el a mai zis: Rogu-te, dar, parinte, sa-l trimiti in casa tatalui meu, caci am cinci frati, sa le spuna si lor acestea, ca sa nu vina si ei in acest loc de chin. I-a zis Avraam: Au pe Moise si pe prooroci; sa asculte de ei. El a zis: Nu, parinte Avraame, ci, daca cineva dintre morti se va duce la ei, se vor pocai. Si i-a zis Avraam: Daca nu asculta de Moise si de prooroci, nu vor crede nici daca ar invia cineva din morti" (Luca 16, 19-31).

Nu e nevoie sa vina nimeni. Avem cuvantul lui Dumnezeu si in El trebuie sa credem. Si in vremurile din urma vor veni Sfintii ilie si Enoh pentru un ultim avertisment. Fireste, pentru cine vrea sa asculte.

| Trinitas a răspuns:

Mmm nu. M-as duce la un control psihorogic sau as incerca sa nu mai beau atat bere dintr-o data.

| Ecea a răspuns:

Pai cum sa vina daca a murit?
Mi-au murit si mie membrii din familie, dar nu s-a intors nimeni sa imi spuna nimic.
Ce intrebare este asta?

| mgtow a răspuns:

Oricum exista rai si iad, dar nu sunt curios sa vad cum e pentru ca imi va suna ceasul mortii cand Dumnezeu vrea si pana atunci trebuie sa-mi implinesc obiectivele pe care le am in viata.

| Tania a răspuns:

Ooo pai daca ar veni o persoana decedata sa imi explice cum sta treaba, a-si face infart! Iar apoi m-asi convinge singura.

| Catalinnna a răspuns:

De-a lungul timpului au fost atatea cazuri reale cand un suflet s-a intors din Rai sau din iad pentru a ii spune ceva unei persoane ce inca traia. Unii, din pacate, nu vor crede in Dumnezeu, indiferent de situatie, caci vor gasi o scuza pentru orice.

| Lex169 a răspuns:

M-as duce la biserica.M-as pocai.M-as castra si apoi ma impusc.

| Fineness a răspuns:

Daca ar fi venit cineva mort la mine, atunci sigur am intrat in Taramul Nebuniei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred si daca ar veni mi-as face un consult la medic

| scumpik99 a răspuns:

In primul rand m-as speria daca ar veni cineva mort, apropiat la mine.Si apoi eu deja cred in Dumnezeu, rai, iad. Sper ca si tu.

| TeruoSan a răspuns:

Nu exista rai sau iad!