| OctavianDanielMaria a întrebat:

Daca ar veni unul si ar zice ca e Jesus, ce ati face? Ati crede?

16 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Cand vs reveni Iisus vom sti toti instantaneu ca este El. Daca zice cineva ca el e Iisus si nu e convinsa toata lumea inseamna ca e unul fals.

| Meme10Meme a răspuns (pentru ania):

Poate mai invatam si noi sa scriem ca sa-l impresionam pe Jesus. Zic si eu

Răspuns utilizator avertizat
| Classiffied a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

De fapt biblia spune ca vor veni multi hristosi falsi ..si oricine va mărturisi că hristos nu vine in trup va fi recunoscut că fals.banuiesc ca asa face ania deosebirea.

2 ioan 1:7"caci in lume s-au răspândit multi amagitori care nu mărturisesc că iisus vine in trup. iata amagitori iata Antihristul.

| ania a răspuns (pentru Classiffied):

" Iata ca El vine pe nori.Si orice ochi il va vedea( cel mai tarziu la judecata finala) si cei ce l- au strapuns. Si toate semintiile pamantului ( care inainte L -au respins) se vor boci din pricina Lui" Apocalipsa 1; 7. Cei care cred in
El il asteapta cu bucurie-Duhul si Mireasa( Biserica) zic - Vino! si cine aude sa zica -Vino!-
- Da, eu vin curand.
- Amin! Vino, Doamne Iisuse!"Apicalipsa 20- 17, 20

Scuze poate nu are sens pentru tine dar m-am grăbit să găsesc versetul.asta e cu asta defilam.

| anonim_4396 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

A venit in anul 70/d Hr, se deduce din cateva pasaje pe care le ignora fanaticii religiosi.

| ania a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Da

| CIaudiu a răspuns:

Stai sa vezi atunci conspiratii. Cipurile 666 ale lui Bill Gates ar fi o joaca de copii pe langa ce va aparea in legatura cu Iisus. Recomandat ar fi sa inchidem internetul o saptamana ca sa nu ajungem sa spargem monitoare si telefoane.

| serenityxx a răspuns:

Nu.

| PreaDistinsul a răspuns:

Isus nu mai revine.