Da-i naiba de bani ca daca sunt sanatos ii fac oricum. Maine, poimaine mor din N cauze dar vreau sa aflu toate secretele posibile si imposibile direct de la creator
Pentru o zi nu asi alege raiul, raiul e pentru eternitate.Ce rost are omul sa le cunoasca si sa se bucure cu Dumnezeu o zi si apoi ca Adam izgonit sa fiu si mai plin de ispite? Poate ca cu banii voi castiga scara raiului chiar de nu ma voi atinge de ei. Saracia si simplitatea sunt esentiale! La fel si raiul este simplu si vesnic, a trai nu cu bani nici dupa interese nici dupa placeri ci intru bucurie si veselie in zambete si infloriri. Oare omul nu poate sa isi faca scara catre rai de aici zambind? Poate si raiul il are vesnic caci cu cele duhovnicesti si bune sufletului le va pregatii treptat si nu intr-o zi. Ispita este raiul sau indreptare dupa cum se afla acum. Pe cei afundati in pacate iar ridica dar ei ar ar alege sigur banii.
O zi în rai. Pe mine nu ma mai poate ajuta toată bogăția posibila din lume
Așa alege banii normal, dar faza este că eu aș dona din ei și aș opri cât așa avea nevoie.
Pe Isus l-as alege cu siguranta! Banii iti pot aduce fix 3 lucruri : putere, confort si placeri de moment. Puterea, confortul si placerile nu m-ar putea face fericit dar o zi cu Dumnezeu ar fi cea mai fericita zi din viata mea!
Nu am prieteni imaginari, prefer viata asta. Si cu banii aia as putea sa fac mult mai mult bine decat face povestea unui barbos din cer, care de milenii a cauzat mai multa suferinta, morti, traume decat orice altceva.
Ce ar putea intelege o furnica daca ar petrece o zi cu tine? La fel ar fi si ziua ta cu pretinsul creator al universului. Asta presupunind prin reducere la absurd ca e un barbos in cer care nu are internet, ca se uita la noi si pentru p0rn, si pentru snuff movies, si pentru drame, si pentru comedii...
Daca chiar exista, as alege sa petrec acea zi cu Dumnezeu. Pentru ca scopul meu in viata este sa vizitez toate tarile lumii si sa las ceva in urma. Doar cu o anumita suma de bani si fara cunostintele necesare, nu prea pot sa fac asta. Insa daca pot primi un sfat de la o entitate atotputernica, prefer sa profit de ocazie. E mult mai usor sa faci orice pe lumea asta, daca ai indrumarea potrivita de la persoana potrivita.
O zi in rai.
Acolo ziua este lunga, nu ca la noi, pe Pamant.
Nu uita, intreaga Lume s-a facut in 6 zile!
As alege sa am bani pe pamant, ca oricum altceva nu exista, ca degeaba cunosti ce nu stiai si altele, daca dupa ziua aia ai de platit facturi, ai de dat bani la doctori, mai un calculator puternic, mai platesti curentu ca si asa e scump si din ce in ce mai scump.
Mai o aia, mai o ailalta.
Ziua aia chiar de ar fi, nu rezolva problemele de ani care vor veni.
Si lasa ca si imbratisarile si zambetele la cei dragi sunt cat esti bine, cat realizezi ceva.
Ia sa vezi tu chiar parinti cum se poarta cu copii care nu au realizat ceva, iti zic eu, ca am vazut multe cazuri, oameni bolnavi psihic, pensionati si se purtau parintii ca dracii cu ei.
Deci hai sa lasam noi sentimentalismele astea ca nu tin.
Ca daca faci fac de inginerie si iesi inginer in SUA, te iubeste toata lumea de la aurolaci la presedinti, si zici vaaaaai ce ma iubeste lumea, mai ales mama si tata.
Caz sub mine vecin de seama mea, sa vezi cum se purta bunica cu nepotu! Cand nu aveau bani, nu vrei sa vezi.
"Termina-teeeee dreacu...cu bicicleta ta, nu e bani sa luam, termina-te cu porcariile astea", ii vorbea asa urat.
Si dupa ani cand au avut, sa vezi ce il iubea! Sa vezi ce se intelegea de minune, daca vroia ceva "aaa da, sigur".
Mie imi zici?
Sigur ca-s si parinti care te iubesc oricum, dar f multi NU!
Tu vezi ca da, pentru ca majoritatea au ajuns ce au ajuns si au banul cat de cat.
Prefer banu si sa ma lase dracu toti in pace. Zicea nemtii "Geld regiert die Welt", banii conduc lumea.
Conduc si sentimente si toate. Ai sa vezi tu ca asa e.
Si copiii! Daca nu mai ai sa le dai sa vezi ce-ti zic si cum se comporta cu tine ca parinte. Te fac incapabil, aia, aia, ca nu ai sa le iei ce are colegu.
Nu am cum sa-ti demonstrez, parinti "vaaai fi-mea uite a intrat la facultate, a facut, vai ce o iubeste mama".
Si sa se lase de facultate de tot, sa nu mai faca nimic, sa vezi cum e. Sau dupa ce termina fac sa nu lucre, dar nu doar pe moment.
Facem experimentul asta daca vrei si am avea cum!
Si vedem ce iese cu aia dragi ai nostri.
night_crawler întreabă:
Bossa100000 întreabă: