anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca ati avea o intalnire reala cu Dumnezeu ce intrebare I-ati adresa?

Răspuns Câştigător
| Purec a răspuns:

Nu as intreba nimic. Doar e Dumnezeu, stie ce vreau sa intreb, deci as astepta direct raspunsul

52 răspunsuri:
| Rapplex a răspuns:

Presupunand ca ar exista, as avea numai reprosuri pentru el.O prima intrebare pentru acest zeu ar fi „Ati fost beat cand ati creat Universul?".

| EmaS a răspuns (pentru Purec):

Prietenia pentru mine inseamna mult.Sunt o persoana care iubeste si este sincera cu cei din jur.Sunt altruista si nu caut numai folosul meu.Incerc sa fac mici bucurii prietenilor mei si urmaresc binele lor.Da, cred ca as face tot ce mi-ar sta in putinta ca sa salvez pe cineva.

| Purec a răspuns (pentru EmaS):

Ema eu nu stiu ce inseamna eternitatea, nici tu nu stii. E un subiect abstract, in universul in care traim noi, nimic nu este vesnic. Chiar si universul este supus trecerii timpului, si candva va disparea. Nu refuz nimic, dar nici nu astept ceva de la EL. Daca exista am doar rugamintea sa existe o judecata dreapta. Daca va fi sa ajung in iad, as accepta cu demnitatea soarta. Ca sa intelegi mai bine la ce ma refer, vreau sa zic, ca fie ca EL exista, fie ca nu, eu nu voi face nimic doar pentru el, peste inima mea. Nu ma voi ruga de frica, si nu voi face fapte bune de frica sa nu ajung in iad. Atunci cand fac ceva bun,. fac pentru ca asa simt. Crede-ma am fost si la biserica, m-am si rugat ( nu pentru mine, pentru ceilalti, pentru cei dragi mie si pentru toti oamenii care au nevoie de ajutor)

Ps:. Inteleg foarte bine ceea ce tot spui pe acest site, si te admir ca poti crede indiferent ce s-ar intampla. Candva credeam si eu, dar cu cat am studiat mai mult, cu atat credinta mea a disparut.

| Purec a răspuns (pentru EmaS):

Ok, crezi ca ai face totul. Asta imi arata ca exista posibilitatea ca doar sa te uiti cum moare cienva nu? In lumea asta sunt o multime de oameni care isi risca viata zilnic pentru a salva alti oameni. Asta e meseria lor, politisti, pompieri, medicii de pe salvare( cand alergi sa ajungi la pacient te expui riscului de a face un accident nu). Sau iti aduci aminte de cutremurul din Japonia? Oamenii care au impiedicat o catastrofa nucleara? Majoritatea au murit salvandu-ne pe noi, si nu erau crestini Ema, nu credeau in Dumnezeu. Si ei tot doar o viata aveau, dar au mers acolo, si unii deja au murit din pricina efectelor radiatilor. Tu crestina adevarata, ai avea puterea sa iti lasi familia acasa si sa mergi sa iti dai viata pentru a preintampina o catastrofa? Oamenii aia care au murit eroic, vor ajunge in Rai? Repet ei nu credeau in Dumnezeu.

| MortemAeternum a răspuns (pentru Purec):

Bine inteles ca ar fi frumos sa existe un Dumnezeu, bine inteles ca ar fi frumos sa mai existe o viata, totul ar fi mai frumos daca ar exista un Dumnezeu, dar asta nu inseamna ca trebuie sa existe un Dumnezeu. Credinta nu implica sa crezi intr-un Dumnezeu orbeste si ea implica sa ai certitudinea ca exista Dumnezeu, iar tu iti pui incredera in acel Dumnezeu, credinta are sensul de a crede, la fel cum tu te increzi intr-un caine credinicos ca iti va fi mereu aproape(nu zic de om, ca in ala nu te poti increde) de asta mai vezi si in biblie in unele citate ca Dumnezeu este credincios si nu te lasa... Nu crede in ceva doar ca ar fi frumos si crede in ceva doar pe baza a ceea ce cunosti, nu pe baza a ceea ce nu conosti. Daca dupa ce faci niste studii ajungi la concluzia ca Dumnezeu exista si acel Dumnezeu este cel crestin sau ori care alt Dumnezeu, atunci bravo tie, l-ai descopeirt pe Dumnezeu. Dar sa crezi in ceva doar ca ar fi frumos, mi se pare ridicol, mai ales ca ar fi frumos sa existe si mos craciun, zana maseluta si iepurasul de paste.
Eu nu neg totul cu hotarare, dar mai intai am nevoie de niste argumente puternice care se bazeaza pe ceea ce cunoaste omul nu pe ceea ce nu cunoaste, ca Dumnezeu exista.

| EmaS a răspuns (pentru Purec):

Mi-ar placea sa iti dau un raspuns favorabil, dar in Biblie este scris ca nu este nici un nume nici in cer si nici pe pamant in care sa primesti mantuirea.Dar la aceasta numai Dumnezeu iti poate da un raspuns corect.

| EmaS a răspuns (pentru MortemAeternum):

Eu il cunosc pe Dumnezeu intr-un mod personal.El este cu mine,imi poarta de grija, Ii pasa de mine, imi asculta rugaciunea si imi raspunde la rugaciuni.

| Toluk19 a răspuns:

Sa fiu in fata Lui Dumnezeu, vreau sa-mi spuna numai asta > Vino nu te teme, ai avut pacat cit nisipul marii, dar acum prin singele preaiubitul meu fiu Iisus toate sint sterse, iar de mine sint iertate

| Bogdanux a răspuns:

"Mai esti gamer inrait?"

| EmaS a răspuns (pentru Bogdanux):

De ce intrebi?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Hahaah! ce raspunsuri amuzante dai!

| DorelSudoru a răspuns:

"Asa ca la munca scavule' e regatu meu, mancameai **** " aha e deliric parca

| Dumnezău a răspuns (pentru EmaS):

Nu imi trebuie acea imparatie imaginara.Si mai degraba ma vad transexual decat pocait. Pocainta e nociva pentru minte, si tot ce presupune activitate cerebrala.

| MishuD a răspuns:

Numerele la urmatoarea extragere a loteriei romanelaughing

| pantofi a răspuns:

Intalnirea in sine te lasa fara cuvinte, nu ai nevoie sa intrebi nimic pentru ca stii deja totul. Si starea e cel putin sublima, dar si destul de greu de atins.

| izuca333 a răspuns:

De ce nu da semne mai mari ca exista sau cum este viitorul meu.

| EmaS a răspuns (pentru MishuD):

Aha! Deci pentru tine banii reprezinta o prioritate in viata ta.

| EmaS a răspuns (pentru izuca333):

El a facut totul pentru noi.A dat pe Fiul Sau sa moara ca noi sa primim iertarea in dar.Ne-a lasat Cuvantul Sau.El a pus in inimile noastre gandul dupa vesnicie.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu ai creat lumea?

| pink425 a răspuns:

Daca a semnat acordu ACTA si daca pot sa accesez TPU din cer big grin...

| eandopuncttk a răspuns:

Religion is like a penis.
It`s fine to have one.
It`s fine to be proud of it.
But please don`t whip it out in public and start waving it around,
and PLEASE don`t try to shove it down my children`s throats.