Nu as adauga nicio alta porunca! Cred ca sunt multi care se declara crestini dar nu "indeplinesc" nici una din poruncile deja existente...deci, de ce sa ma obosesc?
"Ai grija de corpul tau pentru ca este singurul loc in care va trebui sa traiesti."
[Jim Rohn]
"Dacă simţi să ignori primele 4 porunci, eşti liber s-o faci (eram sub influenţa complexului de superioritate când le-am compus; mă rog, grandomanii care şi-au autosugestionat că le-am vorbit). Înlocuieşte-le cu ceva cu adevărat folositor."
Fii intelept in fiecare clipa a vietii tale, iubeste-ti semenii ca si cum ai petrece ultimele clipe cu acestia si sa avanseaza in virtutii.
Cand simti ca nu te mai atrage femeia, cauta-ti alta mult mai tanara si frumoasa TARE ia-o de nevasta si fa-ti viata din nou frumoasa!
Liz29, vreau sa te cunosc mai bine!
..si continuarea : fara consimtamantul meu
Cu alte cuvinte...
http://youtu.be/zC0OP3E8aiU
Oamenii nu ar intelege cand ar fi idioti si cand nu, nu ar face diferenta.
Stiindu-le pe cele 10 mi s-a oprit mintea la porunca a 3-a (`sa nu iei numele domnului Dumnezeului tau in desert`) imediat dupa ce am citit intrebarea.Sa spun si de ce, deoarece imediat m-am gandit la -cinsteste-ti intotdeauna creatorul, caci si "acesta", la randul "lui" te va cinsti pe tine- (intre ghilimele pentru ca nu fac referire la o fiinta aici).De la care urm. intrebare: cine te cinsteste pe tine? cine-ti pune la dispozitie un mediu unde care viata este posibila si nu numai? Intrebarea este pe cat se poate de simpla.
Natura?
Si ding ding ding, avem un castigator!
credeam ca nu o sa ghicesc