| Pricope_Marius_1997 a întrebat:

Daca ati fi preoti sau clarvazatori ce profeti ati face sau ce preziceri pentru viitor ati spune?

5 răspunsuri:
| danut a răspuns:

NU exista profeti sau clarvazatori LEGALi decat cei DECLARATI de Dumnezeu, restul sunt farseuri sau amagitori al SATANEI. Am mai scris, EXISTA un test care tebuie sa il treaca orice profet care zice ca este profet de la Dumnezeu si pe care Sastana NU il poate reproduce. UN adevarat profet in TIMPUL PROFETIEI care nu poate dura mai putin de o jumatate de ora NU RESPIRA dar traieste si profetizeaza apoi profetia se verifica daca s-a implinit. Numai un asemenea om poate trece testul profetiei, restul sunt doar amagitori DIAVOLESTI.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Eu sunt clarvăzător.
Prognozez că în ziua de salar vei primi niște bani pe card.
Asta dacă lucrezi.
Dacă nu lucrezi, nu vei primi nimic.
Mâine va fi soare sau va fi înorat. Dacă va fi înorat s-ar putea să și plouă.
La prezidențiale va câștiga Claus Johanis în turul 2 contra lui Cioloș la diferență de 1 vot.
Trump va lua și al doilea mandat.
Apoi va candida fiica lui. Va prinde și ea două mandate.
Noi vom intra în Schengen la Paștele Cailor. Atunci vom trece și la Euro.
Dar până atunci se va emite bancnota de 1000 de lei. Pe ea va fi portretul lui Iliescu pe o parte și un PC pe partea cealaltă care va avea pe desktop o seceră, un ciocan și o bâtă de miner, toate îmbârligate ca o zvastică cu trei brațe.

| Yuoia a răspuns:

Daca ar exista clarvazatori cu adevarat, ei ar spune ce "vad", nu ce doresc. Din intrebarea ta, asa reiese.
Pana acum, toti profetii (cred ca asta ai vrut sa spui, nu preoti), au "prezis" faptele DUPA ce s-au intamplat. Asta nu ma convinge ca ei au vazut sau ca stiu ceva.

| Sindbad a răspuns:

Pai de unde vrei sa stiu ce profetii as putea face daca nu sunt profet? E ca si cum ma intrebi daca ai fi compozitor ce concerte as compune. ca sa le comupun ar trebui sa fiu in primul rand compozitor!
Intrebarea ta este geniala!

| AG777 a răspuns:

Sincer decat un ipocrit cu aere de clarviziune, mai bine un om simplu