Nu am de gand s-o schimb pe aia in care m-am nascut.
Justificari? Sunt ani de trairi si de lecturi. Cine cauta, cred ca gaseste.
Consider ca am crescut in circumstantele religioase perfecte pentru a realiza ceea ce aveam de realizat. Prin urmare, sunt multumita cu ce a fost si nu as schimba nimic.
Parerea mea : omul trebuie sa fie statornic in credinta lui.Eu prefer tot batrina corabie a Ortodoxiei.Este ea veche de 2000 de ani petecita oblojita, mai intra apa pe ici pe colo o mai scoatem cu caldarile si cu cazanul de botez dar ne calauzeste de la nastere pina la moarte.
S-a sculat Petru si a zis : Doamne, Tu esti Hristos, Fiul lui Dumnezeu Celui viu. Si i-a raspuns Mantuitorul : Tu esti Petru si pe aceasta piatra voi zidi Biserica Mea si portile iadului nu o vor birui ( Matei 16, 16-18 ). Cine sunt portile iadului? Sfantul Atanasie cel Mare zice : " Portile iadului sunt gurile ateilor, gurile necredinciosilor, gurile ereticilor; acestia nu vor birui Biserica lui Hristos, ca este intemeiata pe Piatra cea din capul unghiului ".
Si cu ce te ajuta sa alegi induismul intr-o familie de musulmani, de exemplu?
Sau ce"minte de acum" poate avea un pustan, care nici nu stie pe ce lume traieste.Vezi pseudoateii care ti-au raspuns mai devreme.
Da...prin exprimarea cu 'mintea de acum' am vrut sa fac referire la o minte matura(nu vreau sa jignesc).Din pacate au aparut si raspunsuri cu argumente slabe dar trebuie sa le respect religia.Cel mai original raspuns a fost RASTAFARI.
Apropo, eu am tot vreo 14 ani dar nu sunt un simplu pustan care nu stie pe ce lume traieste.Pur si simplu eu am cercetat mai mult argumente pro si contra Crestinismului si am ajuns in partea cealalta, cum l-ati numi voi Cel Rau.
Prin prefixul pseudo, insinuezi ca cineva care se considera ateu poate sa nu fie de fapt asta, nu? Stii tu mai bine decat fiecare persoana in parte in ce crede sau nu? Sau poate n-oi fi fost tu inzestrat cu vreo capacitate speciala si cu dreptul sa proclami cine in ce crede si cat de pseudo sau ne-pseudo crede.
Plus, ca nu te nasti tu de la sine cu o religie, deci este logic imposibil sa te nasti "induist" (huh?) in familia de musulmani.
Nu as fi ales nici o religie, dar mi-as incepe viata traind altfel, asa cum cred eu ca este bine. Nu as mai face multe din greselile pe care le-am facut, as incerca sa fiu alt om. Oricum pentru mine religia nu conteaza prea mult, pot avea orice religie, important e ce e in sufletul meu. Nu am nevoie de o religie anume ca sa fiu buna sau rea.
anonim_4396 întreabă:
Allinn întreabă:
anonim_4396 întreabă: