Sufletul este atat de scump, incat nimic de pe pamant nu merita sa iti vinzi sufletul.
Buna daca chiar as putea face asa ceva as vrea cum zice @inferno cunoasterea suprema dar si putere totala asupra oamenilor
Nici intrebarea in sine nu e buna.E NOCIVA.Sufletul e cel mai pretios dar pe care ti l-a dat Domnul Dumnezeu.sa nu faci asa ceva niciodata.pentru ca nu mai ai sanse la mantuire doar chinul vesnic te asteapta
Sa se sinucida poate...dar nici macar asta pentru ca nu as putea sa imi vand sufletul pentru nimic. Mai bine ma rog la Dumnezeu si fac voia Lui si poate i se face mila de mine si ma ajuta sa obtin ceea ce imi doresc. Diavolul oricum va fi infrant odata si-odata, Dumnezeu va fi vesnic (adica e deja). Deci imi convine mai mult sa fiu de partea Lui.
Nimic din ce ne poate da lumesc diavolul nu poate compensa sufletul nostru si Viata Vesnica.
Daca nu te-ai prins ca e la misto, inseamna ca tu esti cel care are probleme...
Si noi atei care nu alujim pe nimeni unde vom ajunge pe pamant?
Nu sunt decat doi stapani.Depinde cum traiesti, voia cui o faci.
Ema daca esti limitata mintal sa intelegi ce inseamna neutru nu-i nimic
Cred ca tu esti limitat mintal.Nu asa se vorbeste cu o femeie.Biblia spune ca nu exista decat doua cai, doi stapani.Nu este cale de mijloc.Ori cu Dumnezeu, ori despartit de El.
Sweet155 întreabă: