As sta in Biserica si m-as ruga la Doamne Doamne sa ma ia acolo langa El :X
m-as ruga si pentru fam mea, sa aiba grija de toti cei pe care ii iubesc, si chiar daca nu o sa mai fiu langa ei sa nu sufere atunci cand ii voi parasi!
M-aş scula foarte devreme(cred că pe la 6) ca să am timp să fac tot ce îmi propun până îmi va suna ceasul .
Cred că aş jefui bănci şi magazine,l-aş săruta pe tipul pe care îl plac indiferent de cum ar reacţiona,le-aş spune tuturor tot ce gândesc sau am gândit vreodată despre ei, mi-aş lua adio de la lume, le-aş băga tuturor hamsteri în pantaloni şi multe altele ^^.
Un revelion fericit!
As sta un pic cu familia si prietenii, as asculta muzica, numaidecat as scrie un ravas de adio. As trece prin biserica si mas primbla prin oras.
Eu privesc moartea ca o simpla trecere da la trup la suflet.Dar, totuna, nu as dori sa stiu ca e ultima mea zi pe pamant!
P.S. de ce ai pus asa o intrebare?
Http://www.youtube.com/watch?v=Kh2FRFhS7QY toata ziua as asculta muzica http://www.youtube.com/watch?v=vgDJDHpENnI
M-aș duce la mare și aș sta acolo toată ziua doar să mă uit la valuri și să beau bere și pe sfârșitul zilei să ascult Turn the page în timp ce „ I smoke the day's last cigarette".
http://www.youtube.com/watch?v=k70vuNFuqVc
Chiar nu m-am gandit niciodata.Cred ca as sta foarte mult langa familie,le-as multumi de un infinit de ori pentru toata lucrurile frumoase pe care mi le-au oferit,pentru dragostea si sustinerea lor.Mi-as lua adio de la prieteni . Depinde in ce anotimp va fi, iarna as patina pentru. ultima data vara as merge la Aqua Park in Bucuresti tot pentru ultima data, toamna mi-as invata tot la fiecare materie astfel incat sa iau numai 10; iar primavara nu stiu ce as face), poate la un film3D.
Nu in ultimul rand probabil as da o mini-petrecere, dezvaluind la 23:58 ca mai am doar 2 minute din viata. Dupa m-as trezi pentru ca totul a fost doar un vis, nu am cum sa stiu care imi va fi ultima zi din viata:*
Mi-ar trebui o armă automată şi multă muniţie ca să pot muri fericită... Şi măcar o bere.
M-as uita la Pariu cu Viata ultimul episod!
Bine hai sa vorbesc serios:
As sta cu familiaaa! Tu ce ai face?
Majoritate,dupa cum vad,planifica sa faca fapte bune,sa faca ceea ce ar trebui, de fapt, sa faca zi de zi.E absurd sa faci ceva bun (ex.sa le multumesti parintilor pentru toate, sa mergi la biserica, etc)doar din motiv ca e ultima zi din viata.Incercati sa fiti buni zi de zi, sa spuneti lucruri placute celorlati si sa faceti fapte bune neconditionat si atunci veti fi impliniti sufleteste si de-ar fi sa vina ultima zi, pur si simplu va veti odihni si veti astepta celea spre o noua fericire.
Cred ca m-as droga si as bea bere. Le-as spune parintilor cat de mult ma enerveaza si as umbla prin cimitire.
Daca as sti care este ultima mea zi, atunci as face tot ce mi-am propus si tot ce am visat pana atunci. I-as cere bani bunicii si m-as duce cu avionul la mama, care este in Italia si dupa aceea la baiatul care cred ca este jumatatea mea care este in Anglia si dupa aceea m-as intoarce acasa, m-as imbraca intr-o pereche de jeansi comozi, m-as incalta cu pantofii preferati si as lua pe mine cea mai tare bluza pe care o am, m-as duce la prietena mea cea mai buna, m-as desparti cu greu de ea si dupa aceea gata. E trist daca te gandesti. P.S: sperca nu vine curand ziua asta ca nu am bilet de avion.
Aş sta şi aş privii oamenii cum se omoară pe străzi de frica că o să moară, cu joint'ul lângă mine, logic.
Ţiganii erau primii pe listă.
Nu prea mă dau eu în vânt după vin, dar dacă plăteşti tu e în regulă.
Nu ţi-am zis, parcă. Stai că îţi spun pe privat.
Dacă spuneai că mă scoţi la o bere, îmi plăteam eu consumaţia.
1.As omori un ministru sau ceva aflat in organigrame de conducere
2.As da foc la o biserica.
3.As fuma marijuana sau PCP.
4.M-as duce cu chitara pe aeroportul din Bacau si as incepe sa cant Aces High, ca tot merge bine cu avioanele
5.Hmm,cred ca am sa fac si o vizita in capitala sa vad macar o data pe cineva.Da, asa am sa si fac.
6.As face anarhie in oras, pe cat de multa poate face un singur om.Sa fie haos!
anonim_4396 întreabă: