Chiar îmi pare rău de tine dar trebuie să înțelegi că problemele și trecutul tau nu sunt problema, problema este cum îți tratezi trecutul.
Daca ești "din cauza trecutului meu sunt așa" nu e bine tot timpul trebuie sa fi "daca am trecut prin asta sunt puternica"
Pai tu macar cauti prieteni?, Ai incercat sa cauti?,
Sunt doar curios, daca doresti raspunzi...
Du te la biserica duminica.cred ca nai mai fost demult.inselatorul vrajmas vrea sa te acapareze
Da, recunosc că nu merg la biserică Duminica. Dar e tot din cauza anxietății mele, de abia pot ieși din casă... și plus că la Biserică nu-mi place, după ce ies de acolo ies cu mai multă ură și mai mereu mă cert cu cineva după ce ies de acolo. Căci știi, Satan ne atrage pe toți prin ceva, pe mine nu a reușit prin alcool, prin bârfă, prin se*, prin droguri, dacă sunt mai solitară nici prin mărturii mincinoase sau altele, însă m-a prins și pe mine cu 2 chestii mâncarea și ura/mânia. Iar după ce vin de la Biserică, trebuie să se întâmple ceva ca să mă cert cu cineva, să trântesc sau fărâm ceva. Așa că, am decis că mai bine nici nu mă mai duc. Că mai mult rău fac după ce revin de acolo. Dar mă tot lupt și sper că o să ajung și eu mai liniștită cândva, ca să mă pot duce. Mai mă duc la mănăstiri, dar și pe acolo mă găsise nebunia în ultima vreme. Dar măcar acolo mă simt mai bine că ești cu necunoscuți și e ok.