| Moisie a întrebat:

Daca biserica promite "viata vesnica" si "viata vesnica" inseamna sa devii nemuritor, atunci de ce sunt cimitirele pline de crestini care au murit, si nu exista absolut niciun singur om care este muritor?
Sa fie oare tot asa cum si Biserica Crestina este "sfanta", asta desi a ucis mai multi oameni decat insasi Dracu care nu e sfant?
Sau pentru ca religia crestina spune adevaruri din care niciuna nu se poate dovedi prin cercetarea stiintifica care se bazeaza pe Cunoasterea Rationala care se ocupa doar cu studiul adevarurilor din realitate?

5 răspunsuri:
| VladGH a răspuns:

Dupa cite stiu, zic ei viata vesnica pentru ca dupa moartea corpului sufletul inca traieste. Nimeni nu poate spune cu precizitate, nimeni nu a murit sa ii bintuie sufletul vreo saptamana apoi sa invie ca sa povesteasca.

| Moisie explică (pentru VladGH):

Ah, deci nu e vorba de viata traitam ci de "umbra energetica" ce mai dainuie dupa moarte, indiferent de religie, pina se stinge si ea.
Pai asta se numeste nemurire sau viata vesnica?
Nu ti se pare ca este o minciuna gogonata sa afirmi ca Isus ne-a adus nemurirea?

| VladGH a răspuns (pentru Moisie):

Eu nu stiu cine a adus-o, este doar ce am auzit. Eu nu ma complic tare sa aflu este adevar sau munciuna

| Ben00 a răspuns:

Ca sa ai o personalitate mai relevanta, schimbati si tu IDul in Moisevici. Sau Moisila.