Acum reciteste-ti comentariul si vezi cine nu intelege. Un lucru inutil este sa faci pe prostu pe TPU nu sa porti centura. A fi intelept nu este nebiblic. Tu vorbesti de un determinism care de fapt nu exista. NU suntem robotei.
"Ai putea zice o rugaciune scurta in timpul ala, nu?" - Sau as putea sa dorm acum - nu la volan, in loc sa va fac voua educatie.
Oricum intrebarile tale sunt ca ale pustilor de grupa mare care se mira ca vaporul nu se scufunda, ca doar e plin de metale. Acu, pe bune, de ce duceti discutia catre nivelul asta idiot?
Ma opresc doar la prima parte, faptul ca recunosti ca duceti discutia la un nivel idiot. Trist e ca cei mai multi o faceti din inertie si pe baza unor limitari ce tin de tot mai slaba aplecare catre carte. Educatia nu se face nici pe google, nici pe wiki nici pe TPU.
Partea a doua se leaga. Daca nu am fi superficiali si orientati catre discutii de nivel zabrauti - ferentari - seminte si manele, conceptul nu ni s-ar mai parea atat de strain...
Nu repeta, daca debitezi tot prostii, apropo de stupiditate. La capitolul logica stai la fel de prost ca si la cunostinta. Adica daca eu as avea puterea (prin absurd) sa stiu ca tu vei castiga maine la loto (cum facea ala care gasea picica pe ziar, intr-un film) inseamna automat ca te manipulez ca pe un robot, determinandu-ti actiunile? Apropo, asumam ca nu intervin, am motivele mele... Iar daca nu exista determinism si manipulare in asta, inseamna ca eu nu mai am "darul" de a prevede?
Chestia cu zeul tau imaginar e deja fumata. Nu te-ai saturat sa o repeti dupa altii (evident mai putin destepti ca tine)?
Am sa las la o parte tentativele de jigniri patetice de clasa a 4-a, intr-un fel inteleg de ce esti trist, zeul tau e pe moarte, tot ce ai tu in lumea asta moare
Foarte bine, daca zeul tau e atotstiitor care mai e scopul oamenilor pe pamant? Cu siguranta poate anticipa si prevede orice actiune, care mai e scopul nostru? Care e scopul copiilor morti? Dezastrelor naturale? Cruciadelor? Inchizitiilor?
Cu siguranta a prevazut si toata suferinta dar a decis sa nu intervina. Zeul tau e la fel de primitiv ca tine.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: