Cunosc un apartament care a luat foc complet din cauza unei candele. Nu recomand foc deschis în casă nesupravegheat.
Superstitiile sunt pacate care o sa va trimita în iad. Idolatria și superstitia sunt mana in mana. Candela nu se stinge fara motiv. A batut vantul sau a fost prost fitilul. Iar daca nu vrei sa arzi în iad pentru vesnicie încetează cu superstitiile astea idioate.
Nu există isus prea falsul și Iehova și muismul catolico ortodox sug ..la tuturor. Sa reaprins când am întrebat dacă religiile sunt false.
Daca nu crezi in religie pentru ce mai intrebi ce inseamna daca se stinge candela?
Nu inseamna ca nu cred in fiinte spirite etc. doar cu mine face asa cand invoc zeii
Da. se aprinde doar cand sunt eu si strig Lucifer.
Uite cum aș privi eu această situație: o candelă care se stinge fără motiv aparent este doar un eveniment natural. Nu trebuie să căutăm semnificații mistice sau supranaturale în spatele unor fenomene simple.
Lumea este plină de evenimente aleatorii, iar o flacără care pâlpâie sau se stinge poate fi cauzată de o multitudine de factori: o ușoară adiere, o imperfecțiune a fitilului sau pur și simplu o fluctuație a combustibilului.
Oamenii au tendința de a căuta explicații supranaturale pentru evenimentele pe care nu le înțeleg, dar adevărata înțelegere vine din examinarea rațională a lumii. În loc să ne întrebăm ce înseamnă o candelă care se stinge, ar trebui să ne concentrăm pe înțelegerea cauzelor fizice care stau la baza acestui fenomen.
anonim_4396 întreabă: