| 4evergentleman a întrebat:

Daca chiar exista iadul asta nu ar însemna că majoritatea ajungem acolo!? Că nimeni nu are un stil de viață în conformitate cu ce e relatat în biblie nimeni nu prea e bun in totalitate, majoritatea suntem perverși, falși, bârfitori, judecam, ii denigram pe alții, suntem răzbunători, purtam ranchiuna, invidie, răutate maxima! Așa că majoritatea o sa ajungem in iad că nu avem cum sa ajungem in rai când în noi zace numai ura și răutate, invidie, minciuna etc. Am pus niste întrebări precum că o să mă sinucid și unii m-ați luat cu: o sa ajungi in iad daca faci asta! Pai acolo oricum o sa ajungem zic eu peste 88-90% din populația lumii, că nu prea mai exista oameni buni! Și nu ai cum sa fii așa de bun sa ajungi in rai, e imposibil că așa e firea ta, sămânța/gena ta/a noastră sa fim mai mult răi decât buni. Și dacă există acest iad nedovedit, care e diferință că eu ipotetic sa spunem că mă voi sinucide zilele astea așa cum am susținut și majoritatea care nu se vor sinucide dar tot acolo vor ajunge? Eu zic că 90% din populația lumii vor ajunge acolo, că oameni buni nu prea mai exista până și cu gândul păcătuiești deci noi suntem păcătoși, așa e sămânța noastră așa că ce o sa se întâmple ajungem cu toții în iadul veșnic? Doar că așa am fost construiți chiar de însuși Dumnezeu? Că el îngăduie tot, el știe dinainte sa te naști ce vei face, cum vei fi ca om, deci el știe dinainte sa te naști unde vei ajunge. Nu se autointitula un dumnezeu iubăreț, iertător? Că iubește și iartă mereu, dar cum ne iubește daca ne trimite în iad? Adică cum poate crea un dumnezeu atât de iubăreț, iertător, bun la suflet, măreț, care deține supremația legii iubirii și a iertării ..cum poate creea el un iad veșnic pentru niste oameni care au în codul genetic păcate, care nu au cum să trăiască în armonie cu Biblia, sa fie un om fără de păcate, un om atât de bun și iubăreț!? Ce iubăreți suntem noi că pe unde m-am dus numai de bețivani și drogați am dat, tinerii nu au altceva in cap doar alcool in exces și droguri până nu mai știu de ei, care în viața lor nu au ajutat un om sarman! Alții fac combinatii ilegale la greu, alții blesteama toată ziua buna ziua, alții încearcă să facă vrăji, magia neagră să facă rău altor oameni, apelează la vrăjitoare, alții te vând pe nimic (prietenii și chiar și familia) majoritatea suntem răi și păcătoși și cu o conduită desfrânată. Așa că voi care mi-ați spus că dacă mă voi sinucide ajung in iad, ok, acolo ajung poate, dar voi unde credeți că veți ajunge? Că nu ai cum sa fii atât de bun ca om sa ajungi in rai, daca nu ar exista poliția si pușcăriile ne-am omori neîncetat între noi, cam așa de buni suntem noi, oricum o facem unii și așa! Daca exista iad voi va mințiți că veți ajunge in cealalta tabăra? Va zic eu adevărul, daca exista iadul toți ajungem acolo indiferent că ne sinucidem unii și că alții nu! Doar sa fii rasist e un păcat mare, sa îți urăști aproapele și cu țiganii majoritatea dintre voi sunteți rasiști, dar un rasism de ăla pasiv și cu gândul daca ai gânduri nasoale păcătuiești. Așa că care e logica? Acolo oricum o sa ajungem cu toții daca chiar exista iad sa ne mințim ca nu ajungem acolo e un mecanism de apărare sau o forma de psihoza pentru că, clar acolo ne va fi biletul.

32 răspunsuri:
| TeiubesteDumnezeu a răspuns (pentru 4evergentleman):

Cauta o biserica de penticostali și mergi acolo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Într-adevăr, mulți sunt chemați, darpuțin sunt aleși.

"Nu este niciun om neprihănit, niciunul măcar. Nu este niciunul care să aibă pricepere. Nu este niciunul care să caute cu tot dinadinsul pe Dumnezeu. Toți s-au abătut și au ajuns niște netrebnici. Nu este niciunul care să facă binele, niciunul măcar. Gâtlejul lor este un mormânt deschis; se slujesc de limbile lor ca să înșele; sub buze au venin de aspidă; gura le este plină de blestem și de amărăciune; au picioarele grabnice să verse sânge; prăpădul și pustiirea sunt pe drumul lor; nu cunosc calea păcii; frica de Dumnezeu nu este înaintea ochilor lor." - Romani 3:9-26

Dar:

Isaia 55:6-9
Căutați pe Domnul câtă vreme se poate găsi; chemați-L câtă vreme este aproape. Să se lase cel rău de calea lui și omul nelegiuit să se lase de gândurile lui, să se întoarcă la Domnul, care va avea milă de el, la Dumnezeul nostru, care nu obosește iertând. „Căci gândurile Mele nu sunt gândurile voastre și căile voastre nu sunt căile Mele", zice Domnul. „Ci, cât sunt de sus cerurile față de pământ, atât sunt de sus căile Mele față de căile voastre și gândurile Mele față de gândurile voastre.