Da, chiar exista Creator a toate si acela e Dumnezeu!
De ce are alesi? Pentru ca Dumnezeu iubeste binele si sfintenia iar alesii lui asa sunt, cei nealesi sunt cei care nu cred in El si iubesc raul! Aceia daca vor muri asa vor merge in iad pentru totdeauna unde suferinta va fi de nedescris si isi vor blestema si ziua in care s-au nascut! asta vor pati cei nealesi!
Cat despre schimbul de locuri, nici nu stiu ce sa zic, sa-ti spun ca esti prea prost sa intelegi... ori ai zis o gluma proasta, sau mai bine iti dau un exemplu: cel mai puternic si bogat om de pe pamant ar vrea sa faca schimb cu ultimul cersetor prapadit? Iti spun eu: mai degraba s-ar face acel schimb decat Dumnezeu sa faca schimbul de care vorbesti!
Exista liberul arbitru oare?! Pai biblia e ambigua:ba ca exista alesi si ca totul e scris, ba ca avem liberul arbitru! Ce e adevarat? N religii n variante! Sincer rezulta selectie naturala legea junglei:cain si abel.
Sigur ca exista liberul arbitru dar nu la care te gandesti tu!
Liberul arbitru inseamna ca desi suntem creatia si copiii lui Dumnezeu El tot ne lasa sa facem ce vrem si sa alegem binele sa fim cu EL sau raul si sa fim cu satana, deci impotriva lui, asta inseamna liberul arbitru!
Ar putea la fel de bine si sa ne forteze sa facem cum vrea el si sa traim cum vrea EL! dar El e drept si iubeste dreptatea nu vrea si nici nu ar putea sa ne faca vreo nedreptate asa ca ne-a lasat liberul arbitru, adica sa facem ce vrem si cand vrem!
Cat despre biblie cand spune ca exista alesi, da are dreptate, dar tu te gandesti la acei alesi diferit ca nu stii nimic de credinta, biblia se refera la alesi la toti aceia care cred in Dumnezeu! Cei nealesi sunt ateii!
Legea junglei a existat mereu de cand exista lumea, asta a facut si ea parte din liberul arbitru, pentru ca noi oamenii am transformat lumea in legea junglei iar Dumnezeu nu a intervenit din cauza liberului arbitru! Daca ar interveni cu putere vizibila atunci ar disparea liberul arbitru si din frica am crede toti in EL iar EL nu asta vrea, vrea sa alegem noi fara sa fim obligati sa credem in EL!
Vrea sa ne prinda in flagrat sau cu fofarlica, scuzati termenul?! De ce nu ne-a facut creat ca pe El desavarsiti?
Tu ai crea un robot de exemplu la fel ca tine? N-ai minte nici cat o gaina daca pui astfel de intrebari! Nici macar ingerii nu sunt exact ca EL! Ghici de ce?
Pentru ca El e numarul 1 adica jupanul sau stapanul.
Pentru ca El e numarul 1 adica jupanul sau stapanul.Sincer,nu glumim pentru ca daca era vreun amarat Fara Aparare sau Prea Bun cristos isus ar fi vrut sa fim toti ca El sa suferim ca El, dar vedeti ca e fascist, nazist: iisus Cristos vorbind Tatal Creatorul cu El:Tu esti Fiul Copilul meu Preaiubit in care am Binevoit.Adica ceilalti suntem carne de tun pentru Dzeul paganel pedepsitor.
Iar in ceea ce priveste liberul arbitru,avem liberul arbitru din genetica nativul fiecaruia,deci e totul scris, nu exista practic liberul arbitru. Poate e cal calau si a facut ruleta ruseasca, tragere la sorti cu creatia, dar are alesii Lui, asta e clar limpede.
Eu ti-am zis ce trebuie sa stii acum tu daca ramai la conceptia ta e treaba ta dar vei face parte din nealesii LUI si ti-am zis ce se va intampla cu ei, deci e alegerea ta cum iti traiesti viata!
In spatele performantei si inteligentei dvs a voastra se ascunde secretul, minciuna, batjocura chiar inscenarea unor dictatori care ori nu stiu ce vor ori sunt rationali intr-un sens dominus sau altul dominatori si isi bat joc sau fac rau...
De unde ai copiat textul acesta ca sa impresionezi? pe mine nu ma impresionezi ba dinpotriva, daca nu stii sa legi 2 cuvinte din propria ta gandire, trebuie sa copii texte ca sa zici si tu ceva asta spune totul despre tine... Apoi eu ti-am zis ce trebuie sa stii, nu am zis ca sa te impresionez sau sa te sperii, nu trebuie sa-mi scrii texte care nu au nici o legatura despre ce vorbim doar ca sa impresionezi, am schimbat destule cuvinte ca sa stiu ce persoana esti, nu ma impresionezi cu asemenea texte copiate
Creatorul alege pe oricine alege sa i se supuna de bunavoie. Cine alege sa persiste in rebaliune fata de El va fi indepartat pentru eternitate din locul experimentarii prezentei Lui si acesta e iadul.
In spatele performantei si inteligentei dvs a a voastra se ascunde secretul, minciuna, batjocura chiar inscenarea unor dictatori care ori nu stiu ce vor ori sunt rationali intr-un sens dominus sau altul dominatori si isi bat joc sau fac rau.
Ma refer la Biblie:mai ales la o parte din evrei care sustineau ca ei sunt poporul ales sau ca doar unii sunt alesi.Si la Isus Cristos.
Vezi ca poți sa scrii corect? Și se scrie Iisus Hristos
anonim_4396 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: