Da, astfel de lucruri sunt pacatoase. Ele sunt o deviere de la ceea ce a lăsat Dumnezeu pentru noi.
Și în piatră (tabelele legii pe care le-a primit Moise) și la vedere (Biblia).
Prima data gaseste "masocista". Cu bataia sigur va descurcati. Daca nu tu pe ea, cu certitudine invers.
Da,este pacat. Este păcat de trupul tau si al ei. Violența este dăunătoare pentru toti. Nu este păcat sa ne distrugem viețile? Atentezi la viata ei dacă o agresezi. De o excită asa ceva, înseamnă că e bolnavă mintal. Își face ea scene erotice in cap. Trebuie oprită, cine stie la ce pericole se mai expune.
O persoana masochista va înțelege in cele din urma ca nu e bine ce face potrivit cu voința lui Dumnezeu. Iar cine vrea sa se casatoreasca, in perioada de cunoaștere poate afla in mod conversațional daca cu cine se cunoaște e masochist/a, iar daca e masochist/a si nu vrea sa abandoneze acest obicei atunci va renunța la acea relație înainte de a ajunge la căsătorie cu acea persoana.
Grait-a sfantul Steregoi... Vine Apocalipsa, pocaiti-va si credeti in Evanghelie, paganilor!
Bro..Nu contează că ești creștin sau nu... Nu e oke sa dai într-o fata/Femeie/Fetița! Acei oameni care autenticitatea asta nu știu ce este o familie și sunt dinte "oameni" fara scrupule! Nu fa asta niciodată cu o fata?! PS:Femeile nu sunt sclavele noastre și nu sunt niste oblicete!
Bro..Nu contează că ești creștin sau nu... Nu e oke sa dai într-o fata/Femeie/Fetița! Acei oameni care au atitunidea asta nu știu ce este o familie și sunt dinte
acei "oameni" fara scrupule! Nu fa asta niciodată cu o fata?! PS:Femeile nu sunt sclavele noastre și nu sunt niste oblicete!
Corect si eu spun asta, nu sunt obiecte, dar vezi cum e lumea, considera pe alti ca fiind obiecte de care profita apoi pa