Https://www.tpu.ro/......mai-exact/
Fiindcă aceste aspecte nu sunt mereu înţelese la fel de toată lumea, iată ce nu permitem noi pe TPU.ro:
- la nivelul postărilor, se consideră ca nepermis tot ce este pasibil de respingere;
- injuriile, limbajul obscen, agresiunea verbală şi ameninţările de orice fel;
- manifestări ale intoleranţei faţă de orice etnie şi faţă de opţiunile religioase, politice, sexuale etc. ale fiecăruia; instigarea la ură şi intoleranţa;
- spam/publicitate nesolicitată;
- rezolvarea de teme pentru acasă prin intermediul postărilor pe TPU;
- postările triviale sau care nu corespund cu specificul site-ului;
- postările care nu sunt formulate ţinând cont de regulile minimale ale gramaticii;
- postările care instigă la acte ilegale (ex: piraterie, consum de substanţe interzise, furt etc);
- postările care încalcă drepturile de autor, oferind informaţie preluata din alte surse, fără precizarea acestor surse;
- postarea de linkuri de pe diferite site-uri care promovează sau încurajează pirateria;
- hărţuirea utilizatorilor;
- abuzul de orice fel (abuzul de dreptul de a posta, abuzul de dreptul de a vota sau de orice alta funcţie de pe site);
- asumarea identităţii altor utilizatori sau crearea de clone;
- hacking.
În cazul întrebărilor din secţiunea Cauze Nobile, TPU.ro îşi rezervă dreptul de a şterge toate răspunsurile care nu respectă regulile minimei decente, care sunt în afara subiectului sau care ar putea leza imaginea respectivei cauze nobile.
Cine nu este de acord cu aceste reguli este liber să ne comunice acest aspect şi, dacă situaţia nu poate fi soluţionata astfel încât toata lumea să fie multumită, este liber să îşi încheie activitatea pe TPU.ro.
GazzaRecordsRo nu reprezint eu nici o comunitate, dar acum cateva zile a scris acelasi intrebare, legat de viata mea reala nu e treaba ta
Da, clar poti fi, daca nu mai fericit, cu siguranta mai relaxat. Dar cum zic si altii pe aici citeste-o cu obiectivitate. Asa vei intelege ca e doar o poveste fara noima si fara nici o baza reala si ai sanse mari sa scapi de fricile stupide legate de spiridusi inexistenti. Iar asta clar e benefic.
Fericirea nu depinde doar de citirea Bibliei, cat mai ales de intelegerea ei si mai ales a Noului Testament! Nu numai de tine depinde, dar si de invatatorii tai!
Biblia e Cartea Cartilor! Vei fi fericit ca ai citit-o insa trist ca nu ai inteles nimic! Biblia e o carte grea si daca nu ti-o "tălmăceste" cineva cu har, nu o vei intelege niciodată! D-zeu se descopera greu noua, mai ales necredincioșilor! Multă intelepciune, iubire si credinta!
RAY de cand reprezinti comunitatea TPU? Nu crezi ca pui prea mult suflet si uiti de viata reala?
Baiatul e o primata obsedata de acest site. Cred ca cu maimuta asta https://www.youtube.com/watch?v=nehzckle-vA mi-ar face placere sa vorbesc mai mult.
Nu stiu daca neaparat mai fericit, poate mai intelept, cumpatat si echilibrat.
Depinde de om.
Eu sunt cu adevărat fericit.
Am trecut prin o perioada mai grea am început să citesc Biblia, nici n am început bine că totul era în antiteză.
Și da, o sa devii cu adevărat fericit, religia doar îți ține rațiunea închisă ca intr-o colivie.
Nu iti garantez 100% fericirea, dar are anumite invataturi, pilde care sunt bune de urmat si s-ar putea sa iti fie mai bine.
Hello, hello, da, dar cu o conditie, sa bei si redbull iti da aripi si vei fi si fericit, eu am incercat fara redbull si nu am inteles mare lucru, biblia este greu de inteles, nu este pentru oricine, dar totusi ca sa inteleg despre ce este vb IN BIBLIE l-am citit pe M. Eliade ''Istoria credintelor si a ideilor Religioase'' sau L. Taxil ''Biblia Hazlie'' si cred ca, Biblia a fost scrisa dupa imginatia omului, si nu a fost inspirata de nici o divinitate.Acum referindu-ne la oamenii de rand care traiesc de pe o zi pe alta, care se duc la pupat moaste, singura lor speranta fiind in acele moaste, aia pot fii fericiti dupa ce citesc biblia, pentru ca biblia le promite ca, dupa moarte in sfarsit se vor trezi intr-o alta lume, unde va curge numai lapte si miere, si vor(vom) fi fericiti in vesnicie.Si atunci ''DA'' cum sa nu fi fericit dupa ce citesti biblia, stiind deci,ca dupa moarte vom fi rasplatiti, cu un trai ca in sanul lui Avram, unde vor fi numai canii cu covrigi in coada, nu va mai exista cutremure,vulcane, nu va mai fi crime,razboaie,minciuni,barfe, vor sta de-a dreapta domnului. si vor chefui in vesnicie, asa cum le place romanilor si mai ales lenesilor sa o duca dintr-un chef in altul.
Deci citeste-o, citeste-o, si reci-teste-o, si vei ajunge poate si tu fericit, sti ce se zice totusi despre cei care sunt mereu fericiti, ca devin saraci la minte, o i-au razna.
Poate nu fericit dar macar mai lamurit. Cred ca poti fi fericit si facand alte activitati, sport, plimbari. Fericirea nu e permanenta pe Pamant, asa ca poate poti fi fericit dar nu tine mult.
Nu doar dacă o citeşti, ci şi dacă aplici ceea ce e scris acolo. Doar asa poți fi cu adevărat fericit.
În general cei care spun că citirea Bibliei te face fericit sunt de religie penticostală. Într-adevăr, Biblia este o scriere foarte frumoasă și lecturând-o vei căpăta o oarecare stare de bine, însă acest lucru nu îți poate garanta 100% fericirea. Sunt de părere că fericirea și-o creează fiecare, dar în momentele în care ești demoralizat, încărcat cu energii negative, cred că e de folos să citești câteva pasaje din Biblie.
Nu.
Bibilia e plină cu discriminări și din punctul meu de vedere, e o carte grea, profundă. Nu e vorba despre pace și iubire așa cum se mai aude și „ah, totul e roz". Până la urmă și în SFÂNTA BIBLIE sunt discriminări.
Fericit? În ce sens? Există 2 tipuri de fericire, fericirea superficială(fericire de scurtă durată) şi fericire adevărată(fericire veşnică). Fericirea adevărată ţi-o poate da numai Dumnezeu, numai Dumnezeu poate satisface dorinţele tale sufleteşti, prin hrană spirituală. Teoretic biblia este o hrană spirituală, dar nu este îndeajuns, ai nevoie şi de o relaţie corectă cu Dumnezeu. Trăieşte în lucrarea lui Dumnezeu. Mergi în duh, nu după poftele firii pământeşti, căci noi ne naştem în păcat, ne naştem cu firea păcătoasă.
AvalohAlyn întreabă: