Ramai un inteligent pana la batranete si nu misca un deget; nu te-a obligat nimeni sa intri nicaieri. Hristos a venit pentru cei pacatosi nu pentru cei inteligenti...
De cand ateii sunt atat de preocupati de religie si de Dumnezeu? Oare nu cauta intr-un fel sa isi linisteasca constiinta?!
Consumi prea multa energie si timp pentru cineva care nu exista din punctul tau de vedere!
Pentru simplusimplu
Nu confund nimic, biserica este "o cladire facuta cu scopul de a se face in ea religie" si pentru a se indobitocii si smintii oamenii, religia este instrumentul prin care se prosteste lumea in biserica, iar credinta romanilor si a majoritatii lumii este cea crestina.
Asta daca nu ai stiut pina acum!
Cand n-ai ce zice ca sa-ti aperi religia si zeul faci observatii... Tipic cretineste.
Pentru ca am realizat ca intram intr-un dialog al surzilor si prefer sa il inchei. Si tu?
Ce dialog vorbesti? El doar a zis cum s-a format religia in care crezi tu si majoritatea romanilor...
Asa pare, la aceasta intrebare, insa noi purtam conversatii de mult timp! Si tu, de ce te bagi in seama?
Ai dreptate, daca erai si tu inteligent stiai ca Christos nu a venit pentru nimeni!
Ci a fost sacrificat ca o vita vezi Evrei 9, 13, asta ca sa nu zic ca a fost arestat, judecat, condamnat si executat ca un criminal de drept comun!
Am observat ca in ultima vreme exagerezi calmeaza-te tu nu vezi ca TPU = timp pierdut, mai inteligent e sa vb o pisica decat cu un crestin, cu crestini nu ai ce discuta eu i-am bagat pe aproape toti in ignor asa e mult mai bine, degeaba te agiti amice, ei au si recunoscut ca intra doar sa faca propaganda religioasa nu de altceva nu vezi ca doar ateii suntem deschisi la minte restul fac propaganda religioasa
Nu.nu ni se pare. datu intr-o lume plina de muiste,homalai,hoti,politicieni verosi, interlopi nemernici, comercianti talhari si functionari corupti in cur si in gura, cum poti trai ma fara sa faci nimic doar sa te complaci? esti unul dintre ei? sa judeci lumea stii, dar mai buna cum ai facut-o? sau ce faci sa lasi odraslelor tale o lume mai buna drept mostenire?
Din moment ce nu l-am vandut asa cum ai facut tu, inseamna ca-l mai am, pentru ca daca nu aveam suflet, in mod sigur ca eram intins pe nasalie!
Eu te inteleg dar nu-ti dau dreptate! Dar ma mir ca desi ti-ai vandut sufletul celei mai criminale organizatii din istoria omenirii, tu tot te mai crezi un personaj pozitiv! Oare din ce cauza?
La voi pomul nu se judeca dupa roade si omul dupa fapte?
Ca si cateii la radacina pomilor, iti place sa lasi urme pe unde treci...
Poi trebuie sa fac si ceva pentru mancatorii de ciocolata asa ca tine!
Daca cuvantul tau cum ca Sf Ap Pavel e ucigas, bine ar fi sa fie toti ucigasii ca el; mi-as dori sa fie acum macar o zecime din oameni ca el (se intelege ca si eu si toti urmasii mei).
Cat despre Sf Constantin ar trebui sa stii cam atat: cu cumnatul sau, Liciniu, era in razboi; se stie despre Liciniu ca era un ucigas in serie de crestini. Sora si unul din fii au fost banuiti de complot; istoria nu a pastrat dovezi despre temeinicia acesei banuieli, insa s-au produs multe comploturi in Imperiul Roman, asa incat nu ar fi fost nici primul, nici ultimul.
DeProfundis99 întreabă: