Trebuie să fii total izolat de lume sau să negi realitatea ca să crezi că e greșit.
Știința este darul lui Dumnezeu pentru omenire.
Dar ca toate darurile divine, firea omenească le-a pervertit pe toate.
Știința este bună; dar cât timp nu este supusă legii lui Dumnezeu, ea este rea. Și omul este o lucrare bună; dar cât timp nu este supus legii lui Dumnezeu...
Nu sunt izolat deloc. Eu însumi sunt creștin, toti prietenii mei sunt crestini si niciunul nu uraste stiinta sau tehnologia. Insusi felul in care te-ai exprimat e dubios. Ce înseamnă să nu crezi în tehnologie? Nici macar nu are sens logic. Tehnologia e orice modificare mecanica a unui obiect. N-ai cum sa crezi sau sa nu crezi in asa ceva.
Întrebarea mea este destul de clară.
Nu știu cum se face, dar întotdeauna, toată lumea înțelege despre ce vorbesc, în afara de tine. Poate ar trebui să lucrezi la înțelegerea unui text scris.
N-a zis nimeni ca nu credem in stiinta! Nu ne mai rastalmaci vorbele in favoarea ta
Nu ai prins ideea. crestinii se dau ai dracu de spiritualisti dar ei se folosesc de aceste pretexte dar ca sa puna mana pe ce e mai bun. (bani, masini, case, etc.)
considera stiinta si tehnologia malefica doar ca alti adepti (viitoare victime) sa le urmeze exemplu, dar ei se folosesc in totalitate de stiinta si tehnologie. ei nici nu ar trebui sa posede telefon, laptop, acces la internet, etc. parca astea erau considerate unelte ale diavolului, ca in imparatia domnului nu exista acces la tehnologie... da ma rog. o prostie banala din care altora le merge bine. pe scurt. religia inseamna. imogatirea altuia pe seama unor credului si nestiutori ceva de genul "tu fa cum iti spun sa o duc eu bine" ei ar trebui sa traiasca ca evreii fanaticii imbracati cu vesminte de alea ca pe timpuri, sa se duca pe magar la munca, sa stea la lumanare, sa nu puna mana pe niciun buton (nici chiar la lift) sa manance cate mai putin si vegetal, sa se roage toata ziua, dar de unde ei fac tocmai contrariul. Asta e religia o inventie prosteasca bazata pe minciuni si bazaconii.
"ca Universul s-a format în urma unei explozii" este teoria unui preot catolic si a fost initial respinsa de fizicienii atei pentru ca mirosea a creatio ex nihilo.
Da, sunt de acord că întrebarea ta e clară. Nu am avut nicio problemă să o înțeleg. Problema a fost că e complet lipsită de sens.
Încă ai daca ți se pare lipsită de sens într-o lume creștină speriata de 5G, de cipuri inexistente, de rețele sociale, de medici etc
FashionKitty întreabă:
DeProfundis99 întreabă: