| Ioaniulian a întrebat:

Daca crezi in Dumnezeu si El nu exista la mormant se termina tot, dar daca El exista si nu ai crezut ai pierdut tot.

Răspuns Câştigător
| Insigna a răspuns:

Foarte corect si plin de logica.Dar stii cum sunt ateii, la un moment dat discutia cu un ateu devine fara sens, ei continua sa traiasca in mica lor cutie de lemn si nu uita niciodata sa isi puna ochelarii de cal

| anonim_4396 a răspuns (pentru Insigna):

"Foarte corect si plin de logica"... da? Deci tu crezi si in Odin, Zeus, Hanuman, Ganesha si in restul miliardelor de zei la fel de reali ca cel crestin? Foarte tare, esti prima persoana. Spune-mi cum faci? In fiecare zi din an te inchini unui zeu si anul urmator te inchini altor sute pana o iei iar de la inceput sau cum? O saptmana pentru un zeu dupa care treci la altul?

* sa nu-mi bagi idiotenia cu "zeul meu e acelasi pentru toti".

20 răspunsuri:
| Thunderstruck a răspuns:

Crezi ca Dumnezeu, o fiinta atotstiutoare nu-si da seama ca tu crezi in obligatie si te baga in iad cu ateii, satanistii, budistii si inca vreo 3 miliarde de ani.

| Ioaniulian explică (pentru Thunderstruck):

Cu respect, eu nu pot sa-mi scriu aici tot crezul am scris cateva randuri, pe urma te-ai plictisi citindul.

| RAY a răspuns:

Ai murit de sti ca daca crezi in dumnezeu te duci in viata de dupa, cum a fost invierea ta?

| RAY a răspuns:

Cum poti sa scrii asemenea fantezi incredibilie da tu de unde sti ca dupa moarte exista ceva habar nu ai dar afirmi daca dupa moarte te intarnesti cu unul din miliarde de zeii inventati de om?
1 toata afirmatia este trecuta la capitolu fantezi, pana nu dovedesti cea ce afirmi totul este trecut la capitolu fantezie si dumnezeu,isus, rai, iad, ingeri, minuni etc

| Ioaniulian explică (pentru RAY):

Sa sti ca cine nu crede Biblia nu crede chiar daca sar scula cineva din morti, apropo istoria in general nu numai Biblia nu are nici o valoare.

| lpavel a răspuns:

D-zeu exista iar cei care nu cred asta si mor cu aceasta necredinta, va fi vai de ei! Mai bine nu se nasteau!

| M25M a răspuns:

Pariul lui Pascal sau cel putin o varianta modificata happy.
Insa acest rationament mi se pare putin ipocrit.

| dracu14 a răspuns:

Pariul lui Pascal, nesemnificativ
"I regard the brain as a computer which will stop working when its components fail. There is no heaven or afterlife for broken down computers; that is a fairy story for people afraid of the dark,"-Stephen Hawking

| Ioaniulian explică (pentru dracu14):

Cum se face ca oameni cred istoria sau anumite parti din ea, istoria marilor imperi romane etc. dar ca Isus a trait acum 2 000 de ani pe pamant si cea facut El nu cred tot acei oameni.

| dracu14 a răspuns (pentru Ioaniulian):

Am zis eu ca isus nu a trait? a fost un profet, nimic mai mult.

| Ioaniulian explică (pentru dracu14):

Ok, daca a fost un Profet atunci sa credem ce a spus, ca El a venit de la Dumnezeu Tatal inainte de a se naste El era cu Dumnezeu. nasterea Lui din fecioara este puterea nemarginita a lui Dumnezeu.

| dracu14 a răspuns (pentru Ioaniulian):

Nasterea lui din fecioara e dovada imaginatiei omului...

Răspuns utilizator avertizat
| kiv1990 a răspuns:

Nu e chiar asa. daca crezi nu inseamna sa te calugaresti. oricum cu virsta o sa te convingi ca e mai bine sa nu prea pacatuiesti

| EaEmma a răspuns:

Care este intrebare?

| Papillon09 a răspuns:

Asa spunea un scriitor
"Daca esti credincios lui Dumnezeu atunci cand vei muri nu vei avea nici un regret pentru ca daca mergi in nefiinta nu patesti nimic, daca nu, mergi in Rai esti cel mai fericit. Insa daca nu esti credincios Lui, daca vei merge in nefiinta, ca si crestinul nu patesti nimic, insa daca nu, si mergi in Iad.....este cam rau sad". Ceea ce a vrut sa spuna este ca daca esti crestin nu ai absolut nimic de pierdut, insa daca nu...nu va fi prea bine.
Multi spun ca Dumnezeu este rau pentru ca ii lasa pe oameni sa mearga in iad. Daca ai spune ca Dumnezeu este asa de bun incat ii va trimite pe toti oamenii in rai ai nega o caracteristica a Lui si anume dreptatea. Dumnezeu este drept si a stabilit se mult principiile acestei lumi: daca asculti de El mergi in rai, daca nu, in iad.
El este drept, nu rau : Asculti de Dumnezeu vei merge unde este El si anume in rai, daca nu asculti de El automat asculti de Satan deci vei merge unde va fi stapanul tau, adica in iad.

| dennixtreme a răspuns:

Deci pana la urma e obligatoriu sa crezi ca sa ajungi in Rai? Vreau un verdict, sa nu-mi fac planuri aiurea.