| SaintOcea a întrebat:

Dacă dărâmăm bisericile, vine sfârşitul lumii? sau mai rău... dumnezeu va înceta să existe în inexistenţă? :-s

Răspuns Câştigător
| SquirtleBaby a răspuns:

Daca tu faci acest lucru voi fi alaturi de tine

20 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Eu te sustin!

| Trinitas a răspuns:

Daca daramam bisericile o sa se intample lucruri oribile, Dumnezeu o sa ne pedepseasca pentru un asemenea sacrilegiu prin:
- mai multi bani la buget
- mai putina prostie
- mai multe fonduri pentru scoli si spitale
- babele vor cheltui aia 2 lei din pensie pe chestii de care intr-adevar au nevoie
- n-o sa ma mai strige babele pe strada "satanista"

Vezi? Te-ai gandit la ce s-ar putea intampla inainte sa pui intrebarea asta?

| Danutza27 a răspuns (pentru Trinitas):

Te citez
Daca daramam bisericile o sa se intample lucruri oribile, Dumnezeu o sa ne pedepseasca pentru un asemenea sacrilegiu prin:
- mai multi bani la buget
- mai putina prostie
- mai multe fonduri pentru scoli si spitale
- babele vor cheltui aia 2 lei din pensie pe chestii de care intr-adevar au nevoie
- n-o sa ma mai strige babele pe strada "satanista"
@danutza27
Asta sa o crezi tu cu familia ta, au darimat (privatizat) toate fabricile si vezi cu ce ne alegem.Vezi ca am cistigat la Haga insula Serpilor unde este petrol:
-ioc la buget
-16% analfabeti
-spitale desf, scoli cam 3000
-babele ca mori de grija lor fac ce vor cu banii aia se descurca si cu bors de stir
-Ai uitat ca fac si de 3 ori semnul Sf Cruci si scuipa-n sin cind dau ochii cu tine
-Noi cu serpii (poti sa dai fuga sa prinzi vreo 2-3 ca tot admiri bucataria asiatica, musai trebuie sa ii jupoi de vii ) ei cu petrolul

| Trinitas a răspuns (pentru Danutza27):

Macelaresti limba romana intr-un hal de nedescris. Pai ce legatura au bisericile cu fabricile? De fabrici avem nevoie, iese ceva folositor din ele. La biserici doar dam banii ca sa aiba popii din ce sa-si ia Audi. Si mai ales, ce legatura are ce am spus eu cu Insula Serpilor? Lumineaza-ma, ca eu nu inteleg logica crestina.

Răspuns utilizator avertizat
| Bogdanux a răspuns:

Va fi ca o rascoala din Evul Mediu.

| shadovv a răspuns:

Ce intrebari pun muritorii... va credeti cam eterni nu credeti?

| Danutza27 a răspuns:

Nu deoarece trag nadejde ca un moderator sa ia la rasfoit ideile tale filozofice si poate o sa puna de o suspendare.Stiu ca vei zice pina la admin te maninca aia asemeni tie. Rabdare Rabdare ca mai este unu parca @chiorul, care era banuiesc asemeni tie si il vad fluierind a paguba.Tu ce parere ai iepurasule ai umplut sect Religie de tone de. si nu vei pati nimic Te rog sa ma crezi ca ma indoiesc Da si va veni sfirsitul lumii tale virtuale pe TPU

| Danutza27 a răspuns:

Iepurasule am uitat vezi ce ai scris cu mina ta "Dacă dărâmăm bisericile" asta suna a instigare la ura inter religioasa si din cite stiu TPU promoveaza asa ceva sper sa te promoveze si pe tine pe banca de rezerve Bafta

| morningstar a răspuns:

Stii tu, nu mor caii cand vor caini. Degeaba s-ar darama bisericile sau orice alta incercare de a distruge ceva ce apartine de crestinatate, nu se va intampla sfarsitul lumii cand vrem noi, ci cand vrea Dumnezeu.

| V3ra a răspuns:

Stii cum a sfarsit Ceasca? Numai el a daramat atatea biserici si ai vazut pedeapsa lui Dumnezeu, chiar crezi ca e de joaca?

| francesca89 a răspuns:

E penibil deja...

| evostyle7 a răspuns:

Incepeti cu asta din cartieru` meu. Un singur aspect ma deranjeaza, si anume ca duminica ( bage dracu` lemne in capu` lui de popa ) da boxele la maxim sa auda si mortii, si in biserica nu`s nici 20 de oameni. Cand ti somnu` mai dulce, imi canta in cap. In rest ii buna ca nu`mi bate soarele in casa, si ca de Pasti dupa ce se da vin cu pita la toata lumea, mergem noi la sorbit vinu` ce mai ramane ( si ramane ). Gardu` cimitirului iar ii bun, ca mai sedem jos cand iesim ca baietii la o poveste, o berica si eventual o samanta. Ideea e ca nu e moral sa le distrugeti ( chiar daca atat pentru voi cat si pentru mine e o cladire/un sediu al prostirii omenirii ) pentru ca si bisericile tot din banii vostri, ai parintilor sau ai bunicilor/strabunilor au fost ridicate. Astfel v-ati bate joc de munca celor de`o seama cu voi. Mai bine schimbam mentalitati decat sa distrugem, nu?

Citatul potrivit : Cedry2k : "crezi ce vrei, dar vezi ca pana nu creezi nu`ti dau voie nici sa demolezi, vecinule."

| Nordic a răspuns:

Darama tu cate biserici vrei si Dumnezeu tot va exista fie ca vrem, fie ca nu. A da, si tot cea mai puternica entitate ramane.

| ciresik80 a răspuns:

Rezi ca vei apuca sa darami macar una fara sa platesti cu prpriia viata eu zic sa te mai gandesti, nu uita ca singurul lucru de pret este viata la ce iti foloseste restul daca iti pierzi viata, reflecteaza un pic la ce ti-am zis acum cat nu e prea tarziu.

Răspuns utilizator avertizat
| ciresik80 a răspuns (pentru SaintOcea):

Daca am cursuri dupa ora 2 ziua imi permit sa stau pana la 2 noaptea pe internet cat despre id a fost facut la 12 ani adica acum 9 ani mai pe intelesul tau.

| Sonniiaa a răspuns:

O intrebare mai stupida puteai pune? laughing)

| Drag0n a răspuns:

Frate da ce intrebare ai ppus si apropo sa darami o biserica este un pacxat serios acum doar ii distrugi casa Lui ce naiba...

Întrebări similare