"Daca diavolul este o poveste, raiul este o gluma, atunci cum va explicati aceasta inegalitate intre bine si rau? "
Binele si raul sunt, dupa parerea mea trairi interioare ale fiecaruia dintre noi. Definitia binelui sau al raului, o face fiecare intr-un mod personal. Ceea ce este bine pentru tine, este rau pentru un altul si tot asa. Binele sau raul sunt simple concepte create de om pentru a definii mai bine viata.Inegalitatea intre bine si rau, exista doar pentru ca o egalitate nu ar putea exista. Suntem prea multi oameni pe Pamant, pentru a putea exista o asemenea egalitate
"Suntem noi animale si suntem destinati sa ne mancam unu pe altu"?
Din punct de vedere biologic suntem mamifere, deci animale. In mare partea oamenii se mananca intre ei. Oricat de inteligent ar devenii omul, tot animal ramane
"Eu zic ca nici legea naturii nu ar permite asa ceva! Suntem noi oare pe ultimele drumuri? Se apropie acel sfarsit despre care toata lumea vorbeste?"
Nu cred in astfel de lucruri, despre sfarsit si abureli de genul. Sunt 100% sigur ca nu va exista niciodata un astfel de moment, in care viata sa se sfarseasca pentru totdeauna. Dintr-un anumit motiv, planeta noastra pare a face "curatenie" odata la cateva zeci de milioane de ani, dar de fiecare data moartea a lasat din nou locul vietiiParerea mea personala e ca viata este ceva comun in univers, si sper din suflet sa apuc ziua in care se va confirma ca asa este.
Numa bine!
Daca diavolul este o poveste, raiul este o gluma, atunci cum va explicati aceasta inegalitate intre bine si rau?
gandesti prea negativ, gandeste mai pozitiv eu nu vad nici un raudecat ipocrizia care ne defineste ca specie in rest observ lupta pentru supravetuire
de unde ce e raul si binele? raul tau poate fi binele meu, un e pe moarte are nevoie de o inima cineva moare si i da, pentru ala cu inima e un rau?
Suntem noi animale si suntem destinati sa ne mancam unu pe altu"
nu-i adevarat animalele domestice nu se manca intre ele nici alea salbatice ele doar vaneaza ca sa isi supravetuiasca as cum muncesti pentru banii pierzand anii din viata ta asa si ei pierd isi pierd viata pe campul de batalie asta e viata lupti sau te predai viata nu-i usoara viata e grea
Eu zic ca nici legea naturii nu ar permite asa ceva! Suntem noi oare pe ultimele drumuri?
nu exista legiile naturii totul se intampla fara nici o lege, interventie
Se apropie acel sfarsit despre care toata lumea vorbeste?
nu putem fi siguri de nimic, parerea mea e ca ne vom ucide singurii
Cam neclara intrebarea ta, insa iti voi da un raspuns general. Diavolul este o creatura spirituala, care ii inseala pe oameni, pana la cel mai inalt nivel.Cum? Prin fapte si gandire, mod de a actiona si de a te comporta. Uneori cand te uiti in jurul tau si vezi ce se intampla te intrebi unde este Dumnezeu. Dumnezeu nu se implica momentan in problemele celor care isi aleg oameni sa ii conduca si nu cauta cel mai bun mod de viata studiind Biblia.Cand deschizi Biblia ii dai voie lui Dumnezeu sa vorbeasca.Cei care nu vor sa asculte de Dumnezeu sunt pe ultimele drumuri daca nu vor lua masuri sa il cunoasca si sa invete ce pretinde Dumnezeu de la oameni dar si cum ne poate binecuvanta daca ne schimbam modul de viata. Sfarsitul lumii nu e ceea ce cred unii, acest sfarsit va fi a celor ce il resping pe Dumnezeu, si care se opun lui(cred ca esti de acord cu mine ca sunt destui)gandeste-te cati au citit Biblia si au apreciat, modelandu-se dupa ea. Daca ai citit-o poate sti ca peste tot gasesti indrumari care, daca le aplici niciodata nu iti va da eroare.Este o lege perfecta.Asa ca Dumnezeu nu il distruge si pe cel bun impreuna cu cel rau, ar insemna nedreptate din partea lui.II va distruge pe cei care distrug pamantul prin actiunile lor lacome, pe cei care se poarta dupa cum vor iei, si pe cei care au o viata imorala, chiar daca au cunoscut dar nu au acceptat indrumarile din Biblie.Ce trebuie sa faci sa te aflii printre cei care vor supravietuii atunci cand Dumnezeu va pune capat rautatii si cand ii va distruge pe cei ce nu asculta de el? Se va forma o noua socitate de oameni in care raul nu va mai exista, oamenii se vor ghida dupa indrumarea lui Dumnezeu iar.CEL RAU'' numit Diavolul va fi distrus pentr ca timpul i-a expirat.S-a razvratit importiva lui Dumnezeu si Dumnezeu nu ramane indiferent.Sunt dispus sa iti dau mai multe informatii. Vrei sa aflii raspunsul la intrebarile tale? Totul depinde de tine.De exemplu intrebarea :Care este scopul lui Dumnezeu cu privire la pamant si oameni?