In concluzie este o intrebare ce ma depaseste, eu cred in D-zeu, ma gandesc uneori cum ar fi sa nu mai existe viata dupa moarte?! Ingrozitor : parerea mea.
Oamenii de stiinta nu spune ca din nimic s-a facut ceva, stiinta explica totul de la big bang pana in prezent cu explicati rationale bazate pe dovezii daca te multumesti cu povestii primitive treaba ta, intrebarea e ce a provocat acel big bang, inca nu stim dar daca te grabesti in afirmati baga-l pe dumnezeu ca raspuns si vei ramane cu intrebarea el cum a aparut, totul cere o explicatie rationala isi recomand sa intri pe blogul meu -profil sa afli mai multe, hai sa nu ne grabim in afirmatii, ateismul nu este o doctrina care sa impuna ceva sau sa sutina ceva
Desteptule, nu raspunde la intrebare cu o alta intrebare asta denota ca nici tu nu ti-ai gasit un raspuns. Daca vrei sa iti raspund la intrebarea ta posteaz-o la intrebari acum raspunde-mi tu la intrebarea mea!
Prea-luminatule, nu raspunde la intrebare cu o alta intrebare asta denota ca nici tu nu ti-ai gasit un raspuns. Daca vrei sa iti raspund la intrebare posteaz-o la intrebari acum raspunde-mi tu la intrebarea mea!
Nimic nu exista! E doar o notiune.
Nesatisfacator raspunsul.
Exact precum raspunsurile pe care le avem din Biblie!
Ai citit Biblia? In Biblie raspunsurile sunt cat se poate de clare insa nu toti le inteleg...
Biblia e un mare basm, dragul meu, iar eu am incetat demult sa mai cred in basme; cit despre Creator sa stii ca si eu am notiunea mea despre creatie si nu ma cred un dumnezeu dar ea e cu totul diferita fata de a voastra!
Eu te-am intrebat daca ai citit-o nu daca crezi in ea... Sa citesti este un dar divin sa nu citesti este o absurditate pentru ca dai dovada de prostie. Nu ma eticheta pentru ca nu ma cunosti amice.
Am citit-o demult, cit despre eticheta ti-ai pus-o singur!
Eticheta ta e mult mai urata decat a mea prietene.
Ei bine piatra este un nimic asa-i?! Asa cum piatra este un nimic, sculptoru' o face ceva.Simplu pentru mine!
Prea bine spui insa multi nu il gasesc sau nu il accepta pe acest sculptor...
Ei bine sculptorul nu trebuie decat sa-si continue treaba, daca citeai opera Popa Tanda in clasa a 4 a, aflai ca puterea exemplului este mare!
Nu ai inteles nimic prietene.
Ok, poate ca-s incult fa pentru mine un lucru bun si repune-mi intrebarea eu ti-am dat un exemplu. Si te contrazic. Poti face ceva din nimic, multi gandesc mult prea practic poti face orice, doar sa crezi!
Ok daca nu-ti convine raspunsul... sa nu pierdem timpul repune-mi intrebarea : nu uita ca ti-am demonstrat ca se poate face ceva din nimic D-zeu este o fiinta libera poate face tot ce doreste in schimb noi nu suntem de asta nu mai putem face tot ce ne dorim, tine cont si de asta cand imi redai intrebarea!
Prietene eu nu contest existenta lui Dumnezeu, energia suprema insa intrebarea era pusa in asa fel incat cei ce contesata existenta lui sa poata sa imi dea un raspuns! Eu am inteles ce vrei sa spui insa eu astept raspunsuri de la cei care inca nu cred ca exista acel "sculptor„ suprem.
In concluzie este o intrebare ce ma depaseste, eu cred in D-zeu, ma gandesc uneori cum ar fi sa nu mai existe viata dupa moarte?! Ingrozitor : parerea mea.
Cruls si cum s-a putut intampla ceva cand nimic nu exista?
Ai dreptate dar nimeni nu poate sti cu adevarat. nimeni nu poate spune A FOST ASA CUM ZIC EU. pentru ca nu se poate sti exact
Se spune ca cu cat incerci sa stii mai multe despre D-zeu cu atat iti dai seama ca nu sti nimic despre el, niciodata n-o sa poti sa-l cunosti in totalitate pe D-zeu... cel putin nu in viata asta.Pana si intrebarea daca a existat ceva inainte de D-zeu este una... fara raspuns!