De aceea va veni un Armaghedon mai rau ca potopul.
Demonii materializati ademeneau orice vietate ca sa faca lucruri spurcate cu oamenii si invers.
Eu eram credincios in 2000 dar n-am crezut ca in 2000 va fi sfarsitul pentru ca nu scrie in Biblie.
Buna!
Ma bucuru ca iti pui intrebari, deoarece asta ineamna ca Dumnezeu te iubeste si iti vorbeste.
In primul rand, Dumnezeu nu a avut nimic cu oamenii. El a facut potopul ca sa piarda pacatele ingrozitoare le care acei oameni le faceau. Imagineaza-ti ca desi lumea era pe la inceputuri, totusi erau destul de multi oameni pe Pamant. Dintre toti oamenii, doar o singura familie, cea a lui Noe, era dreapta in ochii lui Dumnezeu. De aceea, pentru a opri raul nemaiintalnit pe care il faceau acei oameni, a creat potopul(Facerea 6, 7).
Faptul ca animalele au avut de suferit este o consecinta si nu o dorinta pe care Dumnezeu a pus-o in aplicare. Insa, dovada cea mai buna ca Dumnezeu iubeste si animalele si oamenii, este faptul ca i-a spus lui Noe sa zideasca o corabie in care sa se adaposteasca impreuna cu familia lui cu perechi din animalele Pamantului. Astfel, El a salvat fapturile pe care le-a creat din iubire.
Stiai ca Dumnezeu promite ca nu va mai exista un alt potop? Vezi Facerea 9:9-16.
Sper ca te-am ajutat!
OctavianDanielMaria întreabă: