anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca Dumnezeu a creat lumea, cine l-a creat pe Dumnezeu?

45 răspunsuri:
| Inferno a răspuns (pentru Alphawolf):

Asa cum ele existau si in Universul nostru cand timpul nici nu aparuse Acestea sunt independente de timp. Legile fizicii iar sunt independente de timp. Nu este nevoie de niciun proces pentru a aparea, exista.
Trebuie mai intai sa intelegi ce sunt aceste forte. Gravitatia reprezinta curbarea spatiului, practic este o lege a fizicii,care spune ca un obiect cu masa curbeaza spatiul. Aceasta lege exista si intr-un Univers atemoral,legea exista. Informatia este prezenta. Exista doua categorii de oameni.
Cei care cred ca legile fizicii sunt eterne si nevariabile in timp si cei care cred ca au un inceput si se modifica in timp.
Aceasta forta are la baza niste legi ale fizicii, legi ce exista. Exista legea, exista si forta.
Tu privesti aceste forte ca pe niste obiecte, ca pe ceva ce trebuie sa apara ca sa existe, e gresit.
Poate ca acea forta nu se va manifesta exact la fel, nu se va manifesta chiar deloc, dar informatia necesara existentei ei este pretutindeni.

| Never4ever a răspuns:

Cica ar fi existat dintotdeauna.

| Alphawolf a răspuns (pentru Inferno):

Eu sunt printre cei care cred ca legile fizice au un inceput si se modifica in timp. Daca este adevarata aceasta varianta eu am dreptate, in schimb, daca legile fizice sunt eterne si nevariabile in timp tu ai dreptate(inclin sa cred din ce spui tu ca pe asta o adopti).
Eu mai cred, ca legile fizice depind de spatiu, timp, energie, materie, de tot. Chiar tu ai zis ca la inceputul universului a fost o singura forta din cele 4 fundamentale, din care se poate trage concluzia ca spatiul, timpul, energia au facut "minuni". Sunt dependente, la fel legile fizice, parerea mea

| Alexandra7201 a răspuns (pentru RAY):

Ma bucur ca sunt persoane care imi impartasesc parerea.

| Inferno a răspuns (pentru Alphawolf):

Putem analiza lumina emisa de primele stele si observa daca legile fizicii erau identice la inceputurile tipmpurii dupa Big Bang asa cum sunt si acum sau erau diferite.

| FLORYN12 a răspuns:

El este din vesnicie. nu l-a creat nimeni

| biancaiulianahubert a răspuns:

Dumnezeu nu a fost creat de nimeni, Dumnezeu a fost din tot deauna.

| SmexyBoy a răspuns (pentru gorlan):

Tocmai asta e adevarul... ca a existat, exista si va exista mereu...
Stai si tic, tac ceva vreme la ideea asta, nu are inceput, si nici sfarsit...
Mintea ta poate sa perceapa ideea asta?

| PotatoMustDie a răspuns:

Religia asta are destul de multe "bug-uri" zic eu.

| ILoveMoon a răspuns:

Cum zice o vorba "Orice inceput are si un sfarşit " Cineva poate la creat si la randul lui cineva la creat pe cel ce la creat pe dumnezeu daca e sa o luam logic pentru ca oricine se naşte din ceva, pentru ca nimeni nu se naşte din nimic sau exista dintodeauna, cand vom vedea tot accest univers de la un " capat" la alt capat atunci putem spune ca nimic nu e in afara timpului

| LolaLollita a răspuns:

Dumnezeu exista dintotdeauna!

| tasmania a răspuns:

Nu L-a creat nimeni - e necreat, transcendental, a- si supra-temporal, a- si supra-spatial. De asta se numeste Alfa si Omega - este fara inceput si fara sfarsit. E vesnic. Si da, poate di ilogic pentru oameni, fiindca nu suntem in logica divina. Pentru sfinti n-a fost si nu este insa ilogic.

| Jumbye a răspuns:

Nu Se Stie Exact...;(

Răspuns utilizator avertizat
| AdriAdrianaAdri a răspuns:

De ce nu i-l intrabi?

Întrebări similare
Întrebări recente