| PissyCutza2012 a întrebat:

Daca Dumnezeu apare in fata voastra si va cere sa va puneti o dorinta ce dorinta v-ati pune?

Răspuns Câştigător
| CherryLove a răspuns:

Dumnezeu e deja in fata noastra. El este pretutindeni asa ca poti sa-ti spui dorinta ca El ti-o asculta... insa daca iti doresti ceva ce nu iti foloseste nu vei primi. Eu mi-as dori ca toti sa aiba buna credinta sa fie milostivi si sa si iubeasca aproapele. Mie imi place sa vad cum se ajuta oamenii intre ei. Simt ca sunt frate cu toti iar Dumnezeu are grija de noi. Doar gandul la asta imi starneste un zambet pe buze si mi bucura inima :X

21 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

As vrea sa taie si sa indeparteze colturile ascutite ale caracterului meu pana cand sunt pregatita sa ocup locul pe care Dumnezeu il are pentru mine.Stiu ca fiecare lovitura a Lui e data din iubire, pentru fericirea mea vesnica.

| Woodenpints91 a răspuns:

Să-mi dea un AK47.

| Nuv?suf?r a răspuns:

Să-şi dea demisia.
A dus lumea asta în haos şi distrugere.

| William a răspuns:

Sa se miluiasca de sufletul meu si sa imi ierte pacatele.

| anonim4565 a răspuns:

Sa ajung in rai cu toata familia mea

| DorelSudoru a răspuns:

Ati trecut de la pestisor la d-zeu, interesant...

| Shaoran a răspuns:

Sa-mi dea sa pot tine cele mai importante doua porunci: Sa iubesc pe Dumnezeu din tot cugetul si cu tot sufletul si inima mea, si sa iubesc pe aproape ca pe mine insami.

| OOOLEOOO a răspuns:

Intelepciune,cum a facut Solomon, Sau pace pe pamant big grin

| Toluk19 a răspuns:

Sa fiu scris in cartea vietii! Si sa fie presedintele planetei happy

| OctoberandApril a răspuns:

Sa mai ruleze un joint. vreau sa vad toata sfanta treime si pe hitler...

| OOOLEOOO a răspuns (pentru OctoberandApril):

Poate ai spus-o din rautate.dar un joint cu canepa uneori poate avea propietatii mitico fantastice, sa creeze iubire si sa alunge frica ia-l aminte pe poetul Bob marley el consuma canabis ca sa scape de diavol si chiar asa a fost! Dar cu grija ca prea mult duce la dependenta big grin Canepa e asemanatoare cu vinul.

| OctoberandApril a răspuns (pentru OOOLEOOO):

Initial am fost rautacioasa dar da.asa e.sunt multe culte religioase care consuma iarba pentru a se apropia de divinitatehappy
marley e maestrul meu spiritual happy

| DragosConstantin a răspuns:

Sa ne faca sa nu ne mai uram unul pe celalalt si sa revenim pe calea dreapta.

| Sentinel a răspuns:

Eu i-as cere lui Dumniezo sa instaureze inregistrarea 18+ pe TPU. Doar dupa ce se trimite copie dupa buletin si un printscreen cu tine avand in frunte un bilet pe care sa scrie : INREGISTRARE TPU 18+.

| bibi4v a răspuns:

Fericire vesnica mie si alor mei happy (ok ok...pentru toata lumea )

| Wolf_Dark_1991 a răspuns:

Sa nu mai fie asa un nesimtit si sa isi faca treaba

| briana a răspuns:

As vrea ca fiecare om sa primeasca o clipa de fericire in plus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa scape lumea de credinciosii prefacuti cu gura mare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu mai plece happy

| FashionCellia a răspuns:

Sa ma placa persoana pe care o plac sau sa fiu bogata

| clau09 a răspuns:

Daca s'ar intampla asta : Doamne, nu'mi trebuie nimic pentru ca Tu mi'ai dat tptul, si chiar daca nu sunt perfecta am cu ce ma lauda:Ca eu cred in Tine!