| ML001 a întrebat:

Daca Dumnezeu ar cobori maine pe pamant si ai avea posibilitatea sa vorbesti cu El... ce i-ai spune?big grin

Răspuns Câştigător
| lifeForJesus a răspuns:

I-as mulțumi ca m-a iubit atât de mult încât a dat pe singurul Lui fiu, ca eu sa am viata veșnică!
GBU!

30 răspunsuri:
| KUBY78 a răspuns:

Eu i-as spune daramati scolile sf insemna ca a venit or daramarea scolilor or apocalipsa.

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

I-as multumi pentru ceea ce sunt, pentru ceea ce am si pentru ca sunt sanatoasa happy

| comansorin a răspuns:

L-as intreba ce cauta regizorul in piesa ca doar are destui actori!

Răspuns utilizator avertizat
| HitmanSA a răspuns:

Probabil l-as intreba in ce scorbura s-a ascuns pana acum, si de ce vine tocmai acum cand mi-am facut noi prieteni prin iad.
Ce naiba numai la apocalipsa(laughing)trebuie sa apara.

| barbattttt a răspuns:

Daca ar veni Dumnezeu, inseamna ca ar veni pentru judecata celor pacatosi si rascumpararea celor drepti.

| Bastet a răspuns:

Simplul fapt că l-aş întâlni pe Dumnezeu ar fi îndeajuns; ş-apoi, ce i-ai spune cuiva pe care îl credeai inexistent?

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

,,Vi cu mine la o bere?''

| TheCosmin99 a răspuns:

Ias multumi pentru tost si ca il iubesc

| Esperança a răspuns:

Crezi ca ai mai putea zice ceva inaintea Lui Dumnezeu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine la creat asta las intreba

| DanyTkd14 a răspuns:

Eu L-as ruga sa-mi ierte toate pacatele si ma faca neprihanithappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ăăă, i'aş spune că sunt nebună şi trebuie să mă vindece.Altfel nu cred cum ar putea o persoană normală să vadă ceva inexistent.
Sayonara!

| FucktheSystem a răspuns:

Aș crede că e o glumă proastă și l-aș lua la miștorui, după dacă mi-aș da seama că e pe bune probabil aș leșina de uimire.

| Urzi23 a răspuns:

Urzi23 A raspuns cu intelepciune :

Nu as dori sa vina Dumnezeu pe pamint deoarece nu sunt pregatit de Judecata lui, Din cite stiu Dumnezeu cind va veni va fi cam asa :
"Atunci se va arata pe cer semnul Fiului Omului si vor plange toate neamurile pamantului si vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere si cu slava multa" (Matei 24, 30).
"Iar de ziua si de ceasul acela nimeni nu stie, nici ingerii din ceruri, nici Fiul, decat numai Tatal"(Matei 24, 36).
„El (Iisus) a zis catre ei: Nu este al vostru a sti anii sau vremurile pe care Tatal le-a pus in stapanirea Sa"(Fapte 1, 7)
"Iar cerurile de acum si pamantul sunt tinute prin acelasi Cuvant (al lui Dumnezeu) si pastrate pentru focul din ziua Judecatii si a pieirii oamenilor necredinciosi.
Iar ziua Domnului va veni ca un fur; atunci cerurile vor pieri cu vuiet mare; stihiile arzand, se vor desface si pamantul si lucrurile de pe el vor arde cu totul. Dar noi asteptam, potrivit fagaduintei Lui, ceruri noi si pamant nou, in care locuieste dreptatea" (2Petru 3, 7, 10, 13)

Citind cele de mai sus propun sa ne cam punem "pofta-n cui" Si sa o luam ca trepadusii pe calea cea stimta a credintei.

| sandra2012 a răspuns:

I-as cere iertare pentru toate pacatele si l-as ruga sa ma mai lase sa traiesc, ca imi place viata.

| ML001 explică:

Raspunsul meu favorit pe care il asteptam a fost de la newlife care a primit si funditahappy

| Angel0 a răspuns:

"Căci, iată, împărăţia lui Dumnezeu este înăuntru vostru"
Chiar asa greu este de înțeles?

| Polaris a răspuns:

Ca data viitoare când face o lume, să respecte niște reguli cronologice, biologice și fizice. Nu de alta, dar să mai scape de numărul de atei pe care să-i trimită-n iad.

| lifeForJesus a răspuns (pentru ML001):

Iti multumesc! happy
Domnul sa te Binecuvânteze pentru tot ce faci!
GBU!

| GodBlessYou a răspuns:

Ce ai facut pana acum?

| ML001 explică (pentru lifeForJesus):

Cu placere, GBU

| BeetleJuice a răspuns:

I-asi zice "nu cred in tine pleca de aici laughing"

| Polaris a răspuns:

Taci, mă, că atheist înseamnă vultur, ce știi tu.

| BeetleJuice a răspuns (pentru Polaris):

Daca tu zici

| lifeForJesus a răspuns (pentru Antipaticu):

Pot sa te întreb și eu ceva?
De ce uni prefera sa fie blestemați și nu Binecuvântați?
Dumnezeu ne iubește necondiționat dar, Binecuvântările Lui sunt Condiționate!
Isus i-a zis: „Dacă Mă iubeşte cineva, va păzi Cuvântul Meu, şi Tatăl Meu îl va iubi. Noi vom veni la el şi vom locui împreună cu el.
Cine are poruncile Mele şi le păzeşte acela Mă iubeşte; şi cine Mă iubeşte va fi iubit de Tatăl Meu. Eu îl voi iubi şi Mă voi arăta lui."
Numai bine!

| Alina894 a răspuns:

Dumnezeul meu, Dumnezeul meu pentru ce m-ai parasit!

| EmaS a răspuns:

Ca doresc sa Ii slujesc eu si toata casa mea!