| Bogdanys a întrebat:

Daca Dumnezeu ar fi în fata ta ce l-ai întreba?

38 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

I-as spune cat de mult il iubesc!

| Raniia a răspuns:

Dumnezeu este in fiecare clipă in fata ta in punctul in care tu-L primesti pe Isus ca Domn al vietii tale.Asa incepe destinul tău divin.Astfel,paternitatea lui Dumnezeu devine o realitate pentru tine si poti intra in destinul tău divin in El!

Răspuns utilizator avertizat
| Ecea a răspuns:

Care este cel mai bun psihiatru din apropiere.Asta l-as intreba.
Eventual as merge la dezintoxicare dupa...

| miradoniz a răspuns:

L-as ruga cred sa ne dea dragoste la noi toti.Ca avem nevoie.
Dar mai cred ca numai cineva rau se poate pretinde Dumnezeu.

| Wehrmacht a răspuns:

De ce lasa lumea sa moara degeaba.Si nu spuneti ca toti au o vina pentru ca nu poti sa stii.

| Inferno a răspuns:

L-as intreba De ce?

| CobraLeon a răspuns:

De ce esti atat de egoist?

| CobraLeon a răspuns:

Asta presupunand daca ar exista

| Minks a răspuns:

Daca are un foc.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De ce doare atât de mult despărțirea de cei dragi prin trecerea lor în altă sferă!
Pa, pa.

| emy a răspuns:

Daca Dumnezeu ar fi in fata mea, L-as intreba de ce ma iubeste si ma ajuta atat de mult? De ce ma face sa ma simt atat de bine? Stiu ca El ne iubeste pe toti neconditionat, insa eu stiu ca nu merit dragostea si binefacerile Lui.

| BlueStar12 a răspuns:

Probabil ca as fi fara grai in fata Lui dar daca as intreba ceva probabil ca as intreba de ce tocmai EU ma aflu in fata LUI,adica am fost o persoana chiar atat de rea sau din contra am fost o persoana foarte buna? l-as mai intreba si daca exista magie, sunt un pic cam copilaroasa sa zicem, adica imi place sa ma gandesc ca exista doar pentru cei care cred cu adevarat

| BlueStar12 a răspuns:

Probabil ca as fi fara grai in fata Lui dar daca as intreba ceva probabil ca as intreba de ce tocmai EU ma aflu in fata LUI, adica am fost o persoana chiar atat de rea sau din contra am fost o persoana foarte buna? l-as mai intreba si daca exista magie, adica imi place sa ma gandesc ca exista doar pentru cei care cred cu adevarat.Probabil ca mi-ar veni mai multe intrebari in minte daca chiar as fi in fata Lui in momentul asta.

| Pulpițele a răspuns:

Clatite cu laptic sau paine prajita cu oua?

leonardk
| leonardk a răspuns:

Daca eu as fi in fata Lui ar fi deja prea tarziu pentru intrebari. Cand ajungi acolo este doar vremea raspunsurilor...probabil... Nimeni nu s-a intors sa povesteasca.

| giorgyana99 a răspuns:

I-as spune:
Doamne, care e rostul nostru pe pamant? De ce ne trimiti pe panant si apoi ne iei cand ne e lumea mai draga de langa toti cei pe care ii iubim?

| Ecou a răspuns:

Cat e ceasul!

| aurasauras a răspuns:

Si cand te-ai trezit, era dimineata.

| HelpMeNow a răspuns:

DUmnezeu nu exista big grin

| CristalMine a răspuns (pentru HelpMeNow):

Cum nu exista? Scuze ca-ti zic dar e o mare prostie.cum sa nu existe Dumnezeu...sau.glumesti,nu?

| leonardk a răspuns (pentru HelpMeNow):

Stii tu sigur?

| HelpMeNow a răspuns:

@Ecou bine zis rolling on the floor Va faceti aluzii degeaba! dumnezeu nu exista... si va veti da seama toti de asta big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce ti-ai omorat singurul fiu? criminalule!

| leonardk a răspuns (pentru anonim_4396):

El l-a omorat? Sau noi? Citesti? Sau crezi ca tot ce s-a scris e minciuna? Crezi in ceva?

| anonim_4396 a răspuns (pentru leonardk):

Intrebarea 1 si 2: putea sa-si salveze propriul fiu.
3 si 4: Citesc si dau si un citat pentru cei care au rasfoit doar biblia:"daca citesti aceeasi carte esti prost!"
5: cred in puterea de manipulare si intr-un Dumnezeu care nu-mi cere nimic si ma lasa sa traiesc asa cum vreau eu.
Bafta si sanatate! si multumesc si celui/celor care-mi dau stupizi, inseamna ca nu sunt siguri pe credinta lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca am murit si am ajuns in rai big grin asta da minune, eu in rai happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ii place sa fumeze.

| Pulpițele a răspuns (pentru anonim_4396):

Te indoiesti?
http://9gag.com/gag/77472

| anonim_4396 a răspuns (pentru Pulpițele):

Pai nu e bine sa te indoiesti?

| Pulpițele a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu, ca dupa poti sa te rupi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La-s intreba daca in viata imi voi intalni fericirea...

| CristineDelaruss a răspuns:

L'as intreba de ce visez de fiecare data cu o ruda decedata.

| natalyia a răspuns:

De ce nu ma place cineva(un baaiat dare nu-i spun numele)

| moni_9070 a răspuns:

De ce?

| CristalMine a răspuns:

L-as intreba cum de e in fata mea...sau cum de e in locul in care e in fata mea.

| Trackerist a răspuns:

A venit sfarsitul lumii?

Întrebări similare