Oricine poate sa faca asta.Nu este o virtute.Dar El este ADEVARUL!
O fi el adevarul, dar nu este atotputernic daca nu poate minti.
Tu crezi ca satana-i portar? el joaca pe teren, cu oamenii si cu sentimentele lor, si mai ales cand vine vorba de minciuna, e un expert
Dacă cineva e puternic, nu poate să mintă sau ce?
Nu fac referire la dumnezeul ăsta al tău, dar e absurd indiferent de cine vorbeşti.
Mulţi ajung puternici minţind.
Cu adevarat a cazut in capcana cu aceasta intrebare
Aai avut logica atat tu cat si cei care au luat-o peste picior.Dar ''ne meritam soarta '' daca o facem pe desteptele Dumnezeu ori este Atotputernic(poate orice) ori nu este Atotputernic (nu poate orice ).''
Şi acum, iată că Domnul a pus un duh de minciună în gura tuturor proorocilor tăi cari sînt de faţă. Dar Domnul a hotărît lucruri rele împotriva ta.`` 1 Imp. 22:23
Şi acum, iată că Domnul a pus un duh de minciună în gura proorocilor tăi cari sînt de faţă. Dar Domnul a vorbit rău împotriva ta.`` 2 Cron. 18:22
,,Eu am zis:, Ah! Doamne, Dumnezeule! Ai înşelat în adevăr pe poporul acesta şi Ierusalimul, cînd ai zis:, Veţi avea pace!` Şi totuş sabia le ameninţă viaţa. Ierem. 4:10
M'ai înduplecat, Doamne, şi m-am lăsat înduplecat; ai fost mai tare decît mine îşi m'ai biruit! În fiecare zi sînt o pricină de rîs, toată lumea şi bate joc de mine. Ierem. 20:7 (KJV: O Lord, thou hast deceived me, and I was deceived; thou art stronger than I, and hast prevailed: I am in derision daily, every one mocketh me.)
Dacă proorocul se va lăsa amăgit să rostească un cuvînt, Eu, Domnul, am amăgit pe proorocul acela; Îmi voi întinde mîna împotriva lui, şi -l voi nimici din mijlocul poporului Meu Israel. Ezek. 14:9
Din această pricină, Dumnezeu le trimete o lucrare de rătăcire, ca să creadă o minciună: 2 Tesal. 2:11
Daca poate sa minta nu mai este omnibenevolent. Sa minti e rau si este si pacat.
Eu cred ca Dumnezeu nu vorbeste cu oamenii, deci nici nu spune adevarul, nici nu minte.
Asta inseamna ca biblia a fost scrisa de om dupa gandirea lui, fara ajutor divin.
Nu cred ca Dumnezeu e o fiinta constienta, ci mai mult o forta oarba, e insasi natura. Deci daca ar vorbi, ar vorbi fara sens.
Dar sa presupunem ca ar putea vorbi cu sens, ar putea minti?
Dumnezeu are erori de logica. Si e rational ca un copil de 8 ani
Nu-i mai chinuiti pe cei ''saraci cu Duhul'', oare nu aveti mila? Stiu ca nici nu vor sa priceapa pentru ca asa li s-a poruncit :'' ramaneti asa cum ati fost si asa cum sunteti (Pavel -Corinteni )''. Ce aveti cu ei daca asa vor sa ramana, sa creada si sa nu cerceteze, nu-i siliti la ''credinta '' ori stiinta, de logica numai zic.
Bai omule dar idiot esti. Asta e intrebare de 2 lei. Nici nu meriti un raspuns. Nu esti ateu, esti doar un idiot! Ma mir ca nu intrebi daca dumnezeu are erectii nocturne. Idiotule.