| OmulDeStiinta1986 a întrebat:

Daca dumnezeu e omniprezent, atunci de ce oamenii din triburi in ziua de azi isi fac multi alti zei decat dumnezeu? videoclip cu >triburi http://bit.ly/1LCNbpI
de ce nu il observa toate triburile izolate pe dumnezeu cum observa un lucru real precum Soarele? ma refer ca daca un nou nascut creste in natura atunci nu va avea de unde sa stie ca dumnezeu exista.

6 răspunsuri:
| sublime89 a răspuns:

Pentru ca "Dumnezeu" e si el un zeu ca si cei in care cred acele triburi. Si impreuna au un singur lucru in comun: nu exista.

| Lucică1998 a răspuns:

Dumnezeu nu poate fi văzut asa cum vezi soarele, El poate fi găsit numai daca este căutat si nu poți caută ceva, fara sa stii nimic despre acel lucru, aici intervine "Marea însărcinare" (Marcu 16:15-20). Înainte de înălțarea la cer, Isus a dat creștinilor însărcinarea de a duce evanghelia in toată lumea, deci la acele triburi ori nu au ajuns încă misionarii creștini, ori aceștia au respins creștinismul.

| bleakk a răspuns (pentru Lucică1998):

Tu vii cu argumente impotriva ta, si anume:cati oameni din cate triburi izolate or fi existat pe acest Pamant, care au trait o viata intreaga fara sa auda de Dumnezeu (cel putin al' crestin) care se pretinde a fi Judecatorul tuturor oamenilor pe care El i-a creat. Pe ei cum ii va judeca daca nimeni nu a avut ocazia sa ajunga la ei sa le vesteasca acea "veste buna", care au trait si au murit in necunostiinta de cauza. Sau au si ei parte de revelatii din acelea miraculoase?

| Lucică1998 a răspuns (pentru bleakk):

Pai ținând cont de faptul ca Dumnezeu este cel mai drept judecător de pe lumea asta, cred ca o sa țină cont de faptul ca aceștia nu au avut nici o șansa la mântuire.

| Holiday a răspuns (pentru Lucică1998):

De unde ai tras concluzia ca e "cel mai drept"? Daca imi aduci ca argument Biblia, iti amintesc ca povestea aia, sustin adeptii ei, este inspirata chiar de Dumnezeu, deci e ca si cand tu ai zice despre tine: "sunt cel mai drept". Deci nu tine.