Timpul nu e un nimic. Timpul e o iluzie in jurul caruia se invarte tot universul. Timpul este cea mai importanta notiune. Timpul este cel ce defineste lucrurile. E clar ca nimeni nu-l poate explica pentru ca nimeni nu-l poate vedea, atinge, nimeni nu-i stie originile si cel mai important, nimeni nu-l poate opri.
O perioada de timp adica vreo 40 de ani in care s-a aratat sub forma de foc seara, se pare ca si voi sectantii sau agosticii cunoasteti bliblia dar incercati sa o manjiti cu noroi, eu nu as vrea sa citesc nimic despre satan daca nu ma intereseaza personajul, faptul ca voi faceti afirmatii si mai ales cititi cate ceva insemna ca va intereseaza subiectul.
Ai zis un lucru prin care tu sigur afirmi ca exista Dzeu, "nu a creat nimic dar o condus o mana de evrei", de unde stii tu ca nu a creat nimic daca el exista si a existat inaintea Lumii?
Dumnezeu,adica domnule zeu este o formula de adresare catre unul din asa zisii zei.
Au existat si erau mai multi.
Evreii au facut o campanie de marketing mai agresiva si al lor a iesit castigator.
Crestinii si musulmanii qau cqzut in plasa si au imprumutat acelasi zeu.
La pachet au luat si textele sacre ale evreilor chiar daca acestia n-au fost de acord.Ca povestea sa dea bine i-au inventat un copil din flori 12 prieteni cophilului, ceva minuni si o povestioara siropoasa demna de o telenovela sudamericana.
Pupa niste icoane mai bine, nu mai pierde vremea pe TPU.
Tu pierzi vremea pe TPU si mai esti si un increzut, eu sunt crestin dar nepracticant dar spre deosebire de tine eu stiu ca am o menire in lumea asta si nu traiesc ca tine ca sa mananc.
Daca nu stii ce insemna nepracticant afla ca eu nu pup icoane si nici mana popilor, asa ca ramai cu posterele cu rock metal, black sabath si discipolii lui baal cumetre, data viitoare nu mi te mai adresa pe nas, ca fata de cei ca tine am repulsie mai obositule!
Nu te mai lua cu panda asta ca zgarie rau pisica, e turbata.
Te felicit pentru ca esti crestin nepracticant, si sunt mandru de tine ca nu esti spalat pe creier.
Sunt si eu crestin nepracticant.
In fine nu vreau sa vorbesc despre cat de crestin sunt eu sau necrestin, dar nu stiu de ce sunt un magnet pentru prosti pe TPU, chiar nu imi dau seama nici acum, au fost unii care m-au amenintat de atatea ori cand le-am zis ce sporturi am practicat si ca nu imi e teama de nimic o dadeau in politie.
Totusi consider ca aici ar trebui sa intre doar oameni seriosi chiar daca sunt ai tineri nu sa ne luam la cearta ca si asa multi pe strada nu au niciun cuvant de spus, dar aici sunt tari in gura de parca-s zmei.