Dumnezeu este Atot stiitor, dar a lasat pe Adam sa alega el ce este rau si ce este bine, si da stia ca va manca!
Pentru ca aceasta este lumea lui Satan! In sistemul acesta Dumnezeu nu se va baga prea mult..De aceea acesta este un test foarte bine gandit de Dumnezeu pentru oameni..Si o sa distruga raul..acestea sunt timpurile sfarsitului! va urma un sistem llipsit de rau..sATAN va fi inchis pentru 1000 de ani si dupa eliberat supunandu-i pe adevaratii crestini la un nou test si mai greu de data asta
Evident ca nu. Pentru ca asta nu s-a intamplat niciodata. Si dumnezeu e imaginar.
Atunci cine a dat big-bangul. Nici eu nu cred in biblii si alte carti dar adu-mi un argument concret.
Nu se stie inca
Tocmai ai raspuns la intrebarea suprema . Cine e acel cineva? Poate numele sau nu e Dumnezeu, dar e altul.
Acum 500 de ani nu stiam cei un curcubeu intre timp s-a dovedit ca dumnezeu il da?
Nu ma intelege gresit, nu sunt un crestin fanatic. Dar din pitch-black nu pot sa apara 2 molecule sa creeze big bangul.
Ai auzit de particule sub atomice? de radiatia hawking ai auzit? particule care apar din senin http://www.youtube.com/watch?v=Nfo_RLvD8Ec
Daca faci matematica (la greu) te rog sa iei in considerare acest lucru: din 0 absolut nu poti scoate nimic. Da-mi un pm cu id-ul tau sa vorbim in privat.
Da particulele alea apar din senin
Nu te condamn ca nu crezi in Dumnezeu, fiecare are cate un drum in viata, dar nu inteleg ce vrei sa zici prin "ne vrea raul"?
eueu21 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: