| MrBlueEnergy a întrebat:

Daca Dumnezeu este A-Tot-Stiutor, a Stiut ca Adam va musca din mar?

Răspuns Câştigător
| Pitbull305 a răspuns:

Dumnezeu este Atot stiitor, dar a lasat pe Adam sa alega el ce este rau si ce este bine, si da stia ca va manca!

16 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Bineinteles ca stia, dar i-a lasat sa aleaga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fifty-fifty

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca aceasta este lumea lui Satan! In sistemul acesta Dumnezeu nu se va baga prea mult..De aceea acesta este un test foarte bine gandit de Dumnezeu pentru oameni..Si o sa distruga raul..acestea sunt timpurile sfarsitului! va urma un sistem llipsit de rau..sATAN va fi inchis pentru 1000 de ani si dupa eliberat supunandu-i pe adevaratii crestini la un nou test si mai greu de data asta

| unbaiatanonim a răspuns:

Evident ca nu. Pentru ca asta nu s-a intamplat niciodata. Si dumnezeu e imaginar.

| Hash001 a răspuns (pentru unbaiatanonim):

Atunci cine a dat big-bangul. Nici eu nu cred in biblii si alte carti dar adu-mi un argument concret.

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru Hash001):

Nu se stie inca

| Hash001 a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Tocmai ai raspuns la intrebarea suprema happy. Cine e acel cineva? Poate numele sau nu e Dumnezeu, dar e altul.

Acum 500 de ani nu stiam cei un curcubeu intre timp s-a dovedit ca dumnezeu il da?

Nu ma intelege gresit, nu sunt un crestin fanatic. Dar din pitch-black nu pot sa apara 2 molecule sa creeze big bangul.

Ai auzit de particule sub atomice? de radiatia hawking ai auzit? particule care apar din senin http://www.youtube.com/watch?v=Nfo_RLvD8Ec

Daca faci matematica (la greu) te rog sa iei in considerare acest lucru: din 0 absolut nu poti scoate nimic. Da-mi un pm cu id-ul tau sa vorbim in privat.

Da particulele alea apar din senin

| shhhs a răspuns:

Teoretic, da.

| MrBlueEnergy explică:

Ce te face sa crezi asta? thinking

| MrBlueEnergy explică:

Nu te condamn ca nu crezi in Dumnezeu, fiecare are cate un drum in viata, dar nu inteleg ce vrei sa zici prin "ne vrea raul"?

| madalina2222 a răspuns:

Da