Timp de peste 5000 de ani, nimeni nu s-a luat de parul din zone intime, Acum la Sfarsitul Vremurilor, perversiunile au nevoie si de. epilat, parul este necesar pentru a apara zonele intime de diverse afectiuni mai ales cand nu exista apa curenta. Intreaba medicul, in rest este alegerea ta daca razi sau nu.
Adam si Eva umblau nespalati de aveau nevoie de par pelvian? De aceea nu facea sex Adam cu Eva pentru ca umblau nespalati?
"Timp de peste 5000 de ani, nimeni nu s-a luat de parul din zone intime..."
"Femeile din Egiptul Antic își îndepărtau tot părul de pe corp, inclusiv cel de pe cap, cu pensete (facute din scoici), piatră ponce sau cu ceară și zahăr în rețete primare."
"În perioada Imperiului Roman apare pentru prima dată lipsa părului de pe corp ca un semn al claselor. Bărbații și femeile cu un statut social ridicat foloseau, pentru îndepărtarea părului excesiv, lame de ras confecționate din cremene (piatră dură), creme, pensete sau pietre. De fapt, chiar și părul pubian era considerat "necivilizat","
Asa se intampla cand iti iei informatii din Biblie, nu poti fi la curent cu realitatea.
Zeul evreu a fost mai inainte.
N-a fost mai inainte, dar chiar daca ar fi fost, de unde stiu astia ca e neepilat la oua?!
La bilute
De unde sti ca umblau nespalati, le-ai verificat TU igiena corporala? Ati luat-o razna mai copii.
Eva si Adam miroseau a transpirație si de aceea nu le placea sa stea prea aproape unul de celalalt. După ce au păcătuit haina făcută de dumnezeu atenua mirosul de transpiratie si astfel Adam a putut sa fie mai nedistras de miros si sa admire frumusețea Evei fapt ce i-a intensificat apetitul si in urma unei partide s-a născut Abel primul lor copil.
Ai fost tu acolo sa-i mirosi, daca miroseau a Dolce Gabbana?
Eu am facut sexul ca mod de reproducere nu pentru fanteziile voastre inspirate din sadoma si gomora, nu vezi ca mai nou si barbati se epileaza peste tot, numai stii ca e muiere care e barbat, jalnic, sexul nu este facut pentru placere si pentru facut copii
Eu cred că omul a fost modificat genetic de propriile alegeri atunci când a ales sa nu asculte cuvântul lui Dumnezeu.
Vrei sa spui ca Adam si Eva nu au avut par sub brate si in zona pelviana inainte sa pacatuiasca. Dupa ce a pacatuit lui Adam a inceput sa-i creasca barba?
Nu stiu, ca nu am fost acolo. Eu am spus ce cred si ce este logic din punct de vedere biblic.
Stai ca imi veni ceva pe chelie.De ce i-a facut Dumnezeu omului par.
Nu pot raspunde la o astfel de intrebare intrucat abordarea mea considera doar un dumnezeu ipotetic.
Nu mai rade, că am dreptate.
Păi tocmai de aia, ca bărbatul să fie încurcat de flocii ei, și să nu mai facă sex de plăcere ci doar pentru reproducere )).
În trecut oamenii făceau sex si cu par si nu ii încurca cu nimic. Acum, nu mai poti sa faci asta ca e la moda sa te epilezi.
Eva si Adam nu aveau nici macar o foarfeca.
Ce sa faca cu ea, sa-ti taie parul de pe limba?
Daca tot nu credeți in Dumnezeu, de ce nu întrebați pe "ucenicii" lui Darwin? Poate va va spune si cat timp va trebui așteptat pentru ca omul sa evolueze in așa fel încât sa fie pe placul sau.
Cat despre Dumnezeu, a făcut omul in așa fel încât sa fie perfect atât fizic cat si psihic.
Referitor la întrebare, am auzit o profesoara care a răspuns unei nepoate care i-a pus aceiași întrebare.Răspunsul a fost ca organismul are nevoie sa transpire pentru a elimina toxinele din organism.Si astfel organismul elimina aceste toxine in special prin zonele acoperite cu par, curatindu-se astfel de toxine.
Ia sa te vad, Danut, daca esti destept.De ce nu albeste parul din zona intima?
Scuza-ma ca-ti zic, da esti chiar idiot, sper sa realizezi si tu asta. Asta ti=o spune un liber cugetator
Si barbatul incurca placerea femeii cu par pelvian. Nu exista fete rafinate care sa accepte un baiat "padurar". E reciproca treaba . Epilati-va amandoi
nokk întreabă:
AngelErmin întreabă:
DeProfundis99 întreabă: